ShowbizODMAK OD TRADICIJE

Objavljeni svi detalji kraljevskog vjenčanja: evo tko će Meghan odvesti pred oltar

Piše M.Č.
4. svibanj 2018. - 18:45

Doria Ragland i Thomas Markle, razvedeni roditelj zaručnice princa Harryja, Meghan, bit će uz svoju kćerku na kraljevskom vjenčanju 19. svibnja.

Kensingtonska palača je objavila jeke detalje vjenčanja, među njima i da će Meghanini roditelji, kad stignu u London, upoznati kraljicu Elizabethu, princa Charlesa i njegovu suprugu, vojvotkinju Camillu, te princa Williama i vojvotkinju Kate. Majka će se, što je odmak od tradicije, s Meghan dovesti u automobilu do palače Windsor, u čijoj će se kapelici sv. Jurja vjenčanje održati, a otac će je otpratiti do oltara.

Ni Harry još nije upoznao svog budućeg punca, dogodit će se to kad Thomas Markle, nekadašnji hollywoodski stručnjak za osvjetljenje, koji živi u Meksiku, stigne u britansku prijestolnicu nekoliko dana prije vjenčanja. Princ je, međutim, u više navrata susreo Meghaninu majku, instruktoricu joge i socijalnu radnicu, za koju kaže kako je izvanredna žena.

Harry se pobrinuo i da obitelj njegove pokojne majke Diane ima uloge na vjenčanju. Nazočni će biti Dianin brat, grof Charles Spencer, i sestre, lady Jane Fellowes i lady Sarah McCorquodale.

Princ i njegova nevjesta će noć prije vjenčanja provesti odvojeno, Meghan će se sa svojim prijateljicama pripremati na nepoznatoj lokaciji. Meghan neće imati kumu na vjenčanju budući da ima krug bliskih prijateljica među kojima nijednu ne želi izdvajati. Svi paževi i djeveruše, među njima bi trebali biti princ George i princeza Charlotte, bit će djeca.
Harry i Meghan neće odmah otići na medeni mjesec, nekoliko dana nakon vjenčanja imat će prvu službenu dužnost kao bračni par, ali nije objavljeno o čemu se radi.

#PRINC HARRY#MEGHAN MARKLE#KRALJEVSKO VJENČANJE