Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ShowbizSretni par

Obitelj se širi: Kristina Milković i Marin Čilić prvi put su postali roditelji, lijepa Dubrovkinja danas je na svijet donijela dječačića

Piše L. L.
31. siječnja 2020. - 15:46
Boris Kovačev/Hanza Media

Kako Jutarnji list ekskluzivno doznaje, Kristina Milković, supruga slavnog hrvatskog tenisača Marina Čilića, danas je u Vinogradskoj bolnici rodila dječaka. Porod je prošao u redu i bez ikakvih komplikacija.

Par koji je u travnju 2018. godine stupio u brak nakon osam godina veze dobio je prvo dijete. Njihovo vjenčanje u Cavtatu u medijima je popraćeno kao "vjenčanje godine".

O prinovi su pak prvi put progovorili u listopadu prošle godine uz poruku iz baby trgovine u kojoj su kupovali kolica za bebu:

"Novi prijevoz. Presretan što mogu sa svima podijeliti sretnu vijest da će se tim Čilić proširiti. Novi član će nam se pridružiti 2020."

Čilić i supruga, inače, žive u Monacu već godinama - Kristina radi, piše Jutarnji, u vlastitoj tvrtki kao konzultantica za upravljanje ljudskim resursima, a posvećena je i humanitarnom radu.

Marin i Kristina upoznali su se u Dubrovniku, na meču naše Davis Cup reprezentacije, gdje je Kristina radila kao hostesa.

#MARIN ČILIć#KRISTINA MILKOVIć

Izdvojeno