StoryEditor
ShowbizLIJEPE VIJESTI

Obitelj Kostelić raduje se blizankama, cijela je obitelj uzbuđena: Sinovi se posebno vesele sestricama!

Piše L. L.
9. listopada 2019. - 17:42
dk_sljeme_kraljica09-040119_

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin za novi broj magazina Gloria otkrili su da je cijela obitelj uzbuđena jer u njihov dom stižu dvije curice.

Naš najbolji skijaš svih vremena Ivica Kostelić već je dobio dar za četrdeseti rođendan, koji će proslaviti 23. studenog - i to od supruge Elin (35), kad mu je priopćila da će u ožujku iduće godine postati roditelji dviju djevojčica.

- Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan (5) i Leon (3,5) - kaže Ivica Kostelić, četverostruki olimpijski viceprvak, koji radi kao savjetnik trenera u Hrvatskom skijaškom savezu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Basic evening activities ❤️

A post shared by Elin Kostelic (@elinarnars) on

 

I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i Elin priželjkivali su veliku obitelj, a to će im se s princezama koje stižu u proljeće i ostvariti.

Premda je Elin odlično naučila hrvatski, koji govori sa svekrom i svekrvom te sa svojim zagrebačkim prijateljima, Elin s dječacima komunicira isključivo na islandskom jer želi da nauče i njezin materinski jezik.

Od tate su pak dečki baštinili ljubav prema prirodi te ih on uči orijentaciji u divljini, kako napraviti sklonište ili zapaliti vatru, što su osnovne vještine preživljavanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got the whole world in my hand 🎶

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on

 

Uz njega su i prvi put stali na skije, a najveći im je gušt kad svi zajedno pjevaju, plešu i sviraju. Zato im je i najdraža igračka - tatina gitara.

- Svaki novi dan uz djecu je nova radost: uživam ih gledati kako rastu i napreduju, a njihova bezgranična ljubav i otvorenost prema novim iskustvima su neusporedivi s bilo čime - rekao je Ivica, koji je trenutačno usred priprema za novu sezonu Svjetskog kupa s našom alpskom seniorskom reprezentacijom.

Cijeli intervju možete pročitati u novom broju magazina Gloria.

#IVICA KOSTELIĆ

Izdvojeno

07. srpanj 2020 05:50