StoryEditorOCM
Showbiz‘OSJEĆAJI‘ NA HTV-u

‘O, čemeru, o tugo, nećete još dugo...‘, poručuje Robert Knjaz. Sreo je profesora za plakanje iz Japana, otkrio zašto Hrvat ispada najsretniji na svijetu: ovo je vrijedno gledanja, evo i zašto

16. siječnja 2022. - 14:46
'Mislio sam da me strah zaobilazi jer, eto, snimao sam 91. na fronti, skakao sam dva puta padobranom, ali onda su mi objasnili – da nema straha, ne bismo doživjeli kraj dana. Ni vi, ni ja!'HRT PRESS

- O, čemeru! O, tugo! Nećete još dugo! Mlado i staro plače od sreće, nek' bujica osjećaja s HRT-a poteče“ - poručuje ekipa "Osjećaja“, nove dokumentarne serije autora Roberta Knjaza, koja starta s prikazivanjem na Prvom programu HTV-a večeras u 20.45.

Serija ima šest nastavaka, a bavit će se našim svakodnevnim životnim suputnicima: srećom, tugom, ljubavi, mržnjom, strahom i ljutnjom.

Bilo virtualno, bilo fizički ekipa dokumentarne serije posjetila je različite zemlje kako bi otkrili kako emocije oblikuju različite kulture.

Osjećaje raskrinkavaju domaći i svjetski stručnjaci, među njima i profesor za plakanje iz Japana, kao i Etiopljanin - svjetski rekorder u najdužem smijanju.

Knjaz i njegova ekipa otkrit će zašto ljubav iskazujemo ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:44