StoryEditor
Showbizrevenge porn

Novi holivudski skandal: procurile kućne snimke seksa glumice iz popularne serije

Piše PSD
15. ožujka 2017. - 09:52

Glumica koja je svjetsku popularnost stekla ulogom u tinejdžerskoj seriji 'O.C.', Mischa Barton, žrtva je curenja snimke seksa, odnosno namjerno plasiranog takozvanog 'revenge porna', tvrdi njena odvjetnica.

- Gospođica Barton nije pristala na to da se u javnost puštaju ikakve slike ili snimke. Vjeruje da je snimljena bez pristanka od strane nekog s kim se viđala u to vrijeme - ustvrdila je njena odvjetnica Lisa Bloom te nastavila pojašnjavajući da je vjerojatno riječ o pornografskom uratku koji je na internetu objavljen bez .pristanka glumice, s namjerom da joj se našteti na neki način.

 

Objavu dijeli Mischa Barton (@mischamazing)


- Imam poruku za ikoga tko pokuša plasirati ove fotografije ili video uratke na kojima je gospođica Barton: pronaći ćemo vas i uloviti. Tužit ćemo vas pod svakom mogućom stavkom kaznenog i građanskog prava. Nastavljate na vlastitu odgovornost - izjavila je Bloom.

Barton je u siječnju dobrovoljno hospitalizirana nakon što se kod kuće neobično ponašala, a doktori su joj u krvi otkrili tragove GHB-a, odnosno droge za silovanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

31. listopad 2020 02:52