StoryEditor
ShowbizNeobično i zabavno

Novi detalji o svadbi Katarine Lovrić i Mate Rimca: zna se i koji bendovi će po želji mladenke zabavljati uzvanike te koja će prevladavati tema

Piše PSD
23. srpnja 2021. - 15:12

Inovator i poduzetnik po drugi put u dva mjeseca potvrdit će ljubavnu i životnu zajednicu sa svojom odabranicom. Katarina i Mate Rimac spremni su za svadbeni vikend iz snova.

Elon Musk ove strane svijeta vjenčat će se crkveno tijekom vikenda koji je pred nama. Svadbeno slavlje sa suprugom Katarinom Lovrić priredio je u okolici rodnog Livna, mjesta koje ih veže jer su se tamo i upoznali te vuku obiteljske korijene iz tog živopisnog hercegovačkog grada, piše Gloria.

Doznajemo nove detalje o svadbi Katarine i Mate Rimca!

Prema informacijama koje ekskluzivno doznajemo, tema vjenčanja ovog para bit će priroda - sve će biti uređeno u tom stilu, a staklenu dvoranu u kojoj će se slaviti nakon crkvenog obreda okruživat će oko 150 bala sijena. Privatnost para i njihovih gostiju čuvat će brojni čuvari, a sigurni smo da će želju za privatnošću poštivati i slavna glazbena imena koja će se pobrinuti za atmosferu.

Na svadbi uspješnog para neće svirati uobičajena imena svadbeno - estradnog kruga, već će njih i njihove uzvanike prema mladenkinoj želji zabavljati Bajaga i Zabranjeno pušenje.

image
Goran Sebelic/Cropix

Inače, Katarina je navodno po vjenčanicu za drugo vjenčanje otputovala u Milano, gdje je pronašla baš ono što je tražila.

Već odavno je poznato da je u svom suprugu pronašla sve što je od životnog partnera željela. Mate i Katarina Rimac sjajno funkcioniraju i privatno i poslovno, priznala nam je to i sama Katarina u intervjuu koji je nakon svibanjskog vjenčanja u Splitu dala ekskluzivno za magazin Gloria. "Tvrtka naglo raste, sad nas je više od tisuću, a Mate i ja dosta dobro podnosimo taj koloplet privatnog i poslovnog odnosa. Ja imam svoj odjel i odgovaram svom šefu, a to nije Mate. Moj ured je u Zagrebu, njegov u Svetoj Nedelji, a preko tjedna se skoro i ne vidimo. No, naravno da živimo za tvrtku i da pričamo o svemu što se na poslu događa i kad smo doma. Ne bih mogla zamisliti da radim negdje drugdje", ispričala nam je tada Katarina.

Otkrila nam je tada i da je njihova splitska svadba bila bez pršuta, janjetine, prvog plesa, vjenčanice...

image
Denis Lovrovic/AFP

"Postavljam si pitanje mogu li to uopće nazvati svadbom? Bez prvog plesa, prstenja, bacanja buketa, hlače umjesto haljine, obred u četvrtak, bez janjetine... Šalim se. Bilo je baš po našem guštu, kako smo i zamislili", dodala je Katarina, koja je za svadbu u splitskoj Vili Dalmacija nosila dizajn dečkiju iz eNVy rooma. Ni po čemu tradicionalno, intimno vjenčanje oduševilo je malobrojne uzvanike koji su prisustvovali tom privatnom činu.

Sve običaje tradicionalnog vjenčanja ispoštovat će ovaj par na svadbi u Čaiću, gdje će Katarina nositi vjenčanicu, uzvanika će biti puno više, a zavjeti će se izmijeniti u crkvi. Tada će, sigurni smo, naći vremena i za bračno putovanje. Djevojačku večer Katarina je s prijateljicama provela u Livnu, a momačku večer je Mate s prijateljima proveo u Crnoj Gori. Medeni mjesec mogao bi, stoga, biti na nekoj daljoj destinaciji. Budući da je mladenki želja jednog dana posjetiti Madagaskar, možda će upravo tamo bračni par Rimac proslaviti prve bračne dane.

item - id = 1114793
related id = 0 -> 1135921
related id = 1 -> 1135890
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 06:44