StoryEditor
Showbizfilm i serija

Novaku Đokoviću ponuđeno da glumi Nikolu Teslu: nakon prvotnog oduševljenja, tenisač ipak nije siguran da će prihvatiti ulogu

Piše PSD
12. lipnja 2020. - 14:24
Oscar Gonzalez/AFP

Miloš Biković, poznati srpski glumac i producent priprema se za snimanje filma o Nikoli Tesli, a glavnu ulogu ponudio je tenisaču Novaku Đokoviću. 

Biković je u Sankt Peterburgu potpisao protokol o suradnji s ruskom Nacionalnom medijskom grupom, a Rusi u spomenuti projekt planiraju uložiti preko 15 milijuna kuna, piše Blic. U planu je snimanje filma i serije o Nikoli Tesli.

Za Blic je izvor potvrdio da je nakon razgovora s Milošem, Đoković bio oduševljen idejom, no svjestan je koliko bi mu takav projekt bilo teško uskladiti u svoj raspored.

Uloga je Novaku ponuđena zbog očigledne fizičke sličnosti s Nikolom Teslom, ali i zbog njegovog karizmatičnog duha koji pokazuje na terenu te dara interpretacije..

- Nije čudno što je Miloš Biković upravo Novaku Đokoviću ponudio ovako značajnu ulogu s obzirom na to da se Novak već istaknuo imitacijama i u sebi ima 'ono nešto'. O odjeku koja bi njegova uloga imala u svjetskoj javnosti, da ne govorimo. On je stvoren za taj lik, ali samo je pitanje uklapanja. Međutim, kako sada stoje stvari, Novak se vrlo teško može vremenski posveti takvom projektu - naveo je izvor za Blic.

Iako će vjerojatno odbiti glumačku ponudu i priliku da utjelovi lik Nikole Tesle, Đoković nikada nije skrivao oduševljenje izumiteljem iz Hrvatske.

- Jedan od ljudi kojima se cijelog života divim, iako nisam živio u njegovoj eri. Ostavio je ogromno nasljedstvo svima nama. On se zove Nikola Tesla. Mnogi koji gledaju vjerojatno znaju tko je on. On je jedan od najvećih razloga zašto imamo ovaj live i sve što je bežično je njegov izum", kazao je jednom prilikom Novak u Instagram live-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. rujan 2020 15:18