StoryEditor
ShowbizLUDI RITAM

Njih stotinu je htjelo 'upasti', evo koga je Severina izabrala na strogoj audiciji: video otkriva kako Splićanka vježba za Split i turneju na kojoj želi nadmašiti sve ikad viđeno

Piše L.L.
14. listopada 2019. - 14:32
Severina00

Do početka velike i najspektakularnije Severinine turneje, "The Magic Tour", ostalo je svega malo više od mjesec dana. Pripreme su u punom jeku, a u organizaciju je uključeno stotinu ljudi, koji rade sve kako bi publici omogućili noć za pamćenje, otkrivaju iz organizacijskog stožera.

Ono što će nedvojbeno očarati publiku su fantastične plesne koreografije, u kojima će sudjelovati 18 plesača iz cijele regije, koji su izabrani na audiciji, na koju se prijavilo njih čak stotinu.

Njih 18 odabranih svakodnevno radi na zahtjevnim koreografijama, u kojima, naravno, sudjeluje i Severina, koja je i na prošloj turneji "Dobrodošao u klub" stala "uz bok" profesionalnim plesačima na pozornici, svojim plesnim umijećem oduševljevajući publiku.

Kako bi i ovoga puta bilo tako, Severina se prije tjedan dana priključila svakodnevnim treninzima, a da iza spektakularnih točaka koje uživamo gledati na sceni stoji užasno puno rada, pa i muke, svjedoče riječi glavnog koreografa turneje, Matica Zadraveca:

''Treninzi su svakodnevni, kao i bolovi u mišićima, puno znoja, ali na kraju nas čekaju i magični koncerti. Pripremamo zaista spektakularne nastupe s puno plesa i iznenađenja, koje će biti šteta propustiti...''.

Osim plesača, u ovoj "bajci za cijelu obitelj i sve generacije", kako najavljuju organizatori, na pozornici će uz Severinu biti čak 15 glazbenika i simfonijski orkestar, uz fantastičnu video produkciju i kostimografiju.

Splićani će prvi imati priliku sve to vidjeti, jer Severina započinje turneju iz rodnog grada 16. studenog, nakon čega se magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba 7. prosinca te Ljubljane 21. prosinca.

Ulaznice za koncerte u Splitu i Zagrebu su u prodaji putem sustava Eventim.hr, za koncert u Beogradu putem Tickets.rs, a za koncert u Ljubljani putem Eventim.si.

#SEVERINA

Izdvojeno

01. srpanj 2020 20:44