StoryEditorOCM
ShowbizVELIKA PRIČA

Njegova mama Stefania nije mogla podnijeti put kojim je krenuo, krivila je njegova slavnog oca i razvela se: veliki Rossi otišao je u mirovinu, svi se pitaju hoće li se - zaista smiriti?!

Piše Kruno Petrinović/Gloria
29. studenog 2021. - 09:04
Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello jedan su od najslavnijih talijanskih parova: on je ikona motoutrka, ona uspješna influencerica i manekenkaAFP

Stazama diljem svijeta jurio je poput vjetra, u svojoj domovini Italiji stekao je status božanstva na dva kotača, a u sportske anale upisao se kao najveći motociklist svih vremena - deveterostruki je svjetski prvak, a od toga je sedam šampionskih naslova osvajao u najjačoj i najatraktivnijoj klasi motora od petsto kubika (500cc).

Nakon četvrt stoljeća natjecanja, Valentino Rossi (41) otišao je u sportsku mirovinu, a hoće li se uz petnaest godina mlađu zaručnicu uspjeti smiriti i postati miran obiteljski čovjek, suprug i otac tek će se vidjeti, piše Gloria.

OSOBNO BOGATSTVO

Njegovo osobno bogatstvo američki časopis Forbes procjenjuje na 200 milijuna dolara: bilo bi i znatno veća da 2008. nije morao platiti kaznu od 35 milijuna eura zbog porezne prevare.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 10:30