StoryEditor

Nives Drpić: Izgubila sam bebu i pala u depresiju... bila je ovo teška godina za mene i Dina

Piše PSD.
21. prosinca 2011. - 11:40


Iako nikada ne bismo rekli Nives Drpić, popularna gospođa Celzijus, nedavno je prolavila 30. rođendan. Pjevačica i spisateljica protekle je nedjelje proslavila rođendan u krugu najmilijih, sina Leonea, kćerkice Taishe te voljenog supruga Dina, čiji je boravak u Zagrebu bio jedini rođendanski dar koji je uistinu željela, piše Story .

- Izgleda mi kao da se teško mirim s tim tridesetima. Do posljednje minute borila sam se s izgovaranjem te brojke. Gledam se u ogledalo i tražim tragove tridesetih. Ponekad osjećam da sam u glavi još djevojčica, a opravdanja na račun mladost-ludost više nisu prihvatljiva, što me užasava! - priznala je Nives.

Veliki je tulum izostao jer, kako je Nives iskreno ispričala samo za Story, ova je godina za nju i supruga bila iznimno teška kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

- U braku smo imali dosta uspona i padova. Mislim kako nam je posljednja godina bila najkritičnija, ali ne toliko zbog nas samih, koliko su nas zatekle neke druge vrste problema za koje nismo bili pripremljeni. Prije nekoliko mjeseci izgubila sam bebu i to nas je dosta potreslo te sam nakon toga pala u veliku depresiju. I onda taman kada sam donekle to preboljela, javlja se netko tko to pokušava uobličiti u neku posve ružnu i negativnu priču. Ipak, Dino i ja i dalje smo sretni zajedno – nastavlja atraktivna spisateljica za koju svaki dan predstavlja još jednu bitku s boli.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 10:05