StoryEditor
ShowbizNOVE frekvencije

‘Niti je povijesni događaj, niti u tome vidim spektakl!‘: Tonči Huljić dobio dopuštenje za pokretanje Radija Tonika, no na naš poziv ostao je tajnovit

Piše M.M.
22. rujna 2020. - 17:30

Tonči Huljić postat će izgleda prvi skladatelj, pjevač i producent s vlastitom radijskom postajom koja bi se trebala zvati Radio Tonika.

Tako se barem čini prema stranicama Agencije za elektroničke medije (AEM), na kojoj piše da je na sjednici 10. rujna Vijeće za elektroničke medije (VEM), s predsjednikom Josipom Popovcem na čelu, jednoglasno izdalo dopuštenje na razdoblje od 10 godina društvu Tonika d.o.o. za satelitski, internetski, kabelski prijenos i druge dopuštene oblike prijenosa audio programa za kanal Radio Tonika.

Htjeli smo ovu informaciju provjeriti s Tončijem Huljićem i pitati ga koja je njegova vizija za novi radio, ali on nije bio raspoložen za komentare, te dodao da ne misli da se radi o ikakvom povijesnom događaju o kojem bismo imali što razgovarati, niti u tome vidi neki spektakl.

Različite grane poslovanja

I uistinu Huljićeva tvrtka Tonika d.o.o. ima različite grane poslovanja koje se ne tiču samo glazbene djelatnosti, a to uključuje izdavačke i tiskarske djelatnosti, trgovine na veliko tekstilom, živom stokom, pićima i duhanom, trgovinom na malo živežnim namirnicama, kozmetikom i, između ostaloga, satovima, igračkama, cvijećem i gorivom.

Registrirana je i za organiziranje priredbi i koncerata, promidžbu, snimanje i distribuciju filmova, djelatnost radija i televizije i proizvodnju i prijenos programskih sadržaja.

image
Tonči i Vjekoslava Huljić među najuspješnijim su i najsvestranijim parovima u Hrvatskoj
Tom Dubravec/CropixUz sve ovo, radio se Huljiću možda činio samo kao logični sljedeći korak, ali mi smo ipak znatiželjni. Naravno da nas zanima hoćemo li na radiju slušati samo glazbu izvođača kojima je on producent ili će se puštati i sve ostalo... 

item - id = 1046040
related id = 0 -> 1132235
related id = 1 -> 1131400
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2021 07:44