StoryEditor
ShowbizIZGUBLJENO BLAGO

Ninčević pronašao stari mobitel s nikad snimljenim pjesmama Rajka Dujmića, 15 estradnjaka ih žarko želi pjevati, a on se zasad odlučio - za jednog Slovenca

Piše M.P.
17. veljače 2021. - 14:28
Rajko Dujmić u svom stanu na zagrebačkim RavnicamaSandra Šimunović/Cropix

Snježana Dujmić ovih je dana od splitskog skladatelja Nene Ninčevića dobila neočekivan dar koji ju je razveselio, ali i emotivno jako pogodio.

Ninčević je, naime, nakon neuspješne intenzivne potrage sasvim slučajno uspio naći ono što je želio, svoj stari mobitel, u kojemu su ostale snimljene Dujmićeve nikad objavljene pjesme.

"To je famozni mobitel u kojem je deset pjesama koje smo Rajko i ja radili prije par godina. On je, Rajko ko Rajko, mislio da ću ja to čuvati  i on je svoje pogubio", otkrio je Ninčević pred kamerama RTL Exkluziva.

"Ja nisam mogao naći mobitel  i to godinama  i onda sam ga intenzivno tražio nakon Rajkova odlaska. Već sam odustao...".

image
Neno Ninčević i Rajko Dujmić na CMC festivalu 2018. godine
Ivana Nobilo/Cropix


Snježana je bila dirnuta.

"Sad kad sam sve to ponovno čula... Užasno mi je bilo teško, ima jedna pjesma koja se zove, ja mislim da se zove 'Gazi me ko snijeg', gdje Rajko pjeva i plače!" - rekla je pred kamerama.

U razgovoru za Večernji, Ninčević je otkrio što će dalje biti tim pjesmama.

- Prva faza će biti da sjednemo s nekim od izvođača koji je maksimalno ozbiljan da vidimo na koji način uopće vidi projekt, drugi je da u suradnji sa Snježanom odredimo vrhunske izvođače iz samog vrha estrade s ovih prostora.

Već mi se 15-ak izvođača obratilo s upitom vidim li ih u tom projektu. A za sada je sigurno tek jedno ime - rekao je Ninčević.

image
U Vodicama 2018. godine
Nikša Stipaničev/Cropix


Očekivali smo da će biti u pitanju poznati hrvatski pjevač, ali riječ je o Slovencu Luki Basiju.

- On je trenutačno u takvom zenitu da se njemu i ne može reći ne, a što se tiče ostalih, još ćemo vidjeti - rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2021 13:40