StoryEditor
Showbizfešta poznatog hotela

Nina pjevala na 100. rođendanu Excelsiora

Piše PSD.
30. rujna 2013. - 10:52
/ Želim „Excelsioru“ još najmanje sto ovakvih, dobrih godina i zahvaljujem se svim njegovim djelatnicima – od konobara, kuhara, spremačica, recepcionera do managementa – svima koji su kroz godine stvarali ovaj hotel, rekao je Camilo Soza, predsjednik Uprave ALH:

- Dušu hotela ne čine luksuzne sobe, već ljudi koji su desetljećima gradili ime Hotela Excelsior, istaknula je u svom govoru dugogodišnja direktorica hotela Jasna Đurković. Razlog je to zašto barem dio svog godišnjeg odmora u ovom dubrovačkom hotelu provodi pjevačica Nina badrić koja je zabavljala brojne dubrovačke uglednike na koktelu pripremljenom večer uoči koncerta u stilu Velikog Gatsbyja, filma za koji je Ferry radio glazbu.

- Ovdje svi već znaju što ja volim, koje su moje navike. Zar nije divno pronaći takav jedan hotel, rekla je Nina.

Sto godina „Excelsiora „ proslavljeno je na otmjenom koktelu uz tortu priređenu od mnoštva cupcakesa i litre šampanjca Moet & Chandon, Uzvanici su se mogli fotografirati ispred zida sa slikom Ville Odak i odmah dobiti crno – bijele fotografije. Upravo takav bio je i propisani dress code.

- Željeli smo se vratiti u doba otvaranja Ville Odak 1913. godine pa je zabava u duhu vremena s početka prošlog stoljeća. Posljednje izdanje naših novina ALH Times posvećeno je otvaranju Ville Odak i donosi pregršt vijesti iz tog doba, rekla je Zrinka Marinović iz ALH – a.

Glamurozno slavlje nije propustio Davor Lukšić koji je većinu vremena proveo u društvu svoje djevojke Cristel Carrisi.

- Veselimo se nastupu Bryana Ferryja na Stradunu, zvijezdi koja odgovara imidžu Excelsiora i Dubrovnika, te smo presretni što naše slavlje možemo podijeliti s Dubrovčanima, rekao je Lukšić.

Ines Vlašić
Foto: Tonći Plazibat / CROPIX

#EXCELSIOR#NINABADRIć

Izdvojeno