StoryEditor
Showbizpoznato lice

Nina Martina prvo je simpatije publike pobrala u ‘Životu na vagi‘, a sada i u ‘Supertalentu, svojim pjevanjem oduševila je žiri: ‘Gdje si dosad?‘

Piše PSD
31. listopada 2021. - 23:09

U večerašnjem Supertalentu publiku, ali i žiri oduševilo je poznato lice. Nina Martina Korbar koja se na malim ekranima pojavila kao natjecateljica "Života na vagi" sada je pobrala sve komplimente četveročlanog žirija. 

- Kako ti već nisi ozbiljno poznata pjevačica? Gdje si ti dosad? Zašto ti ne pjevaš? Zašto ne slušamo tvoje pjesme?, zapitala se Maja Šuput nakon njezine izvedbe pjesme "You don't own me".

- Odlučila sam se prijaviti na "Supertalent“ ove godine jer smatram da je glazba dio mene. Zapravo sam stalno čekala pravi trenutak i sad kad sam smršavila više od 60 kilograma, to je to, kazala je Nina Martina.

- Ja Ninu Martinu poznam već odavno prije, ona je oduvijek bila pjevačica iznimnih vokalnih mogućnosti, predivna kao osoba, vrlo inteligentna, načitana cura koja je spletom okolnosti čekala svojih pet minuta. Ja bih silno voljela da ovakav jedan vokal i potencijal dočeka svojih pet minuta slave, dodala je Martina Tomčić.

- Ja ne znam što bih izdvojio, imaš nevjerojatan glas, samopouzdanje, uvjerenje i vidi se velika ljubav prema tome što radiš, nastup je bio briljantan, izjavio joj je Janko Popović Volarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2022 17:31