StoryEditor
ShowbizIzdanja su svjetska

Nina iznenadila u smjeloj haljinici, ali to nije jedini 'šok' večeri: sinoć su sve oči u Sarajevu bile uprte u ove ljepotice, biste li rekli da se Splićanki bliži 42. rođendan?

Piše L. L.
22. kolovoza 2019. - 14:36
Nina Badric

Na "crvenom ćilimu" Sarajevo film festivala bilo je i sinoć živo, naročito kad su na njega zakoračile neke od najljepših žena u regiji.

Prodefilirala je dosad tepihom čitava svita poznatih iz susjedne i okolnih država, ali i neke svjetske zvijezde poput Tima RothaAlejandra Gonzáleza Iñárritua, no sinoć su sve oči bile uprte u par Hrvatica koje su se tamo našle kao gošće.

Među njima je možda najviše pažnje izazvala Nina Badrić u prilično smjeloj haljinici boje cigle koja je pokazala njenu preplanulost i figuru, iskombinirala ju je tek sa blještavim sandalama.

A da "red carpet" nije rezerviran isključivo za haljine, pokazala je Jelena Rozga. U kombinezonu njene omiljene marke, dvojca iz Splita Arileo, Rozga je blistala, a besprijekornim izgledom potvrdila da nisu ni četrdesete što su bile - pjevačica, na iznenađenje i šok mnogih, uskoro puni 42. godinu, no na izgledu bi joj pozavidjele i duplo mlađe.

Judita Franković standardno je modno briljirala u zelenoj vintage haljini, dok je Nadia Cvitanović privlačila poglede u "baby" rozoj. Aleksandra Dojčinović ponosno je pak nosila svoj dizajn.

Kako je krenulo, modnim izdanjima gošće bi iz Sarajeva mogle nadmašiti neka od najpoznatihjih svjetskih crvenih tepiha...

#JELENA ROZGA#NINA BADRIĆ#SARAJEVO FILM FESTIVAL

Izdvojeno

05. srpanj 2020 23:07