StoryEditor
ShowbizVELIKA ISPOVIJEST

Nina Badrić progovorila o muškarcu koji ju je progonio: ‘Na autu sam pronašla uređaj za praćenje...‘ Otkriva i da je preboljela koronu nakon čega je postala vegetarijanka

Piše M.P.
9. lipnja 2021. - 21:08

Pjevačica Nina Badrić u razgovoru za Jutarnji list progovorila je o mučnoj situaciji kad je na svom automobilu pronašla uređaj za praćenje.

- Zamislite kako je živjeti sa spoznajom da vas netko konstantno prati i uvijek vreba na vas? Da zna vašu adresu i dolazi vam na prag, zvoni na vrata stana, da ljetuje gdje vi ljetujete i spava u hotelima gdje vi nastupate. Da u svakom trenutku zna gdje se nalazite i da čak na autu pronađete uređaj za praćenje. Najviše sam zahvalna policiji s kojom sam u kontaktu, jer te stvari nisu nimalo bezazlene. Takve sam situacije nažalost prošla više puta u životu i nadam se da nikada više neću morati da se suočavam s takvim ljudima, jer to nikome ne bih poželjela, rekla je Nina.

Podsjetimo, trenutno traje suđenje umirovljenom Iliji M. (57), koji ju je dvije godine uhodio od Zagreba sve do Hvara te joj slao pisma i pjesme.

image
Nina je preboljela koronu s blagim simptomima.
Ante Cizmic/Cropix

Pjevačica je otkrila i kako je jedna od onih koji su preboljeli koronavirus.

- Imala sam koronu i uspjela je pobjediti. Zahvalna sam Bogu što su simptomi bili blagi, te sam osjetila tek kao malo težu prehladu. No poznajem mnogo ljudi koji su jako teško prošli kroz sve, a neki od njih su nažalost izgubili bitku. Sada sam se vratila prirodi i zdravom životu bez stresa. Rano idem na spavanje, rano se budim, a plac, kuhinja šetnja prirodom i čitanje knjiga postali su mi svakodnevnica. Ishranu sam potpuno promijenila. Sastoji se od voća, povrća i žitarica. Prestala sam jesti meso i bilo što životinjskog podrijetla. I moram priznati da se osjećam odlično, bistro i snažno, kazala je Nina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 03:21