StoryEditor
ShowbizVRUĆI PAR

Nikome nije promakla atraktivna metkovska nevjesta: nakon što je iskrcala Petkovića, Tea je preuzela volan mercedesovog ljepotana

Piše M.K.
2. rujna 2019. - 23:22

Hrvatska nogometna reprezentacija u Zagrebu je započela s treninzima uoči utakmica protiv Slovačke i Azerbajdžana u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, pa dolazak brojnih poznatih nogometaša pred hotel Kapital nije mogao proći nezapaženo.

Prolaznicima je, primjerice, baš "bila baza" vidjeti Matea Kovačića kako pristiže ležerno "na noge", između tramvaja, u maksimalno opuštenom motu, s rusakom na leđima i šiltericom.

U ovakvom izdanju manje upućenima u "lik i djelo" hrvatskih "srebrnih" mirno bi mogao proći pod studenta okupiranog jesenskim ispitnim rokom.

Dejana Lovrena zato se nije moglo "faliti", visinom ali i neizostavnom Gucci torbicom/neseserom privukao je sve poglede, baš kao i nekadašnja nogometna zvijezda Alen Bokšić, koji se s momcima srčano i osebujno pozdravljao.

Najviše je pažnje, ipak, izazvao dolazak Metkovčanina Bruna Petkovića, što zbog luksuznog mercedesa kojim se dovezao, što zbog činjenice da je njime upravljala njegova atraktivna djevojka Tea Slavica, studentica međunarodnog poslovanja i aktualna nositeljica tutule 1. pratilje Miss Hrvatske.

A da je visoka i vitka Tea zaljubljena u brze "mašine" posvjedočila je i serijom videosnimki na Instagramu, na kojima gušta u morskom "boardanju".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Slavica (@tea_slavica) on

Premda nije ponijela krunu najljepše Hrvatice, to joj možda ni nije bilo toliko važno, koliko je njezinom 193 centimetra visokom dragom bio važan poziv Zlatka Dalića.

- To mi je najljepša nagrada za sav rad i trud. Nadam se da ću dokazati kako mi je mjesto u reprezentaciji - komentirao je Petković za Gloriju.

- Podrška najbližih mi mnogo znači - ustvrdio je Bruno, čije utakmice, osim Tee, revno prate i roditelji, Jakov i Ruža Petković, kao i sedam godina stariji brat Matej, koji u Zagrebu vodi kafić, te pet godina starija sestra Iva.

Zaljubljeni Bruno i Tea ovog su ljeta guštali na brojnim atraktivnim ljetovalištima, o čemu su svjedočile Slavičine objave na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Slavica (@tea_slavica) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Slavica (@tea_slavica) on

 

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 20:00