StoryEditor
Showbiz'GOSPODIN SAVRŠENI'

Nikolina odvukla Miju i tražila da se ljube, ali on je svoje srce izgleda već dao; U osami je priznao drugoj: Sviđaš mi se, iskoristio sam ovu priliku...

Piše M.K.
19. rujna 2019. - 23:40
Mijo i Emily

Odlazak bez pozdrava Banjalučanke Samre prometnuo se u top temu u kući koja je ugostila show "Gospodin Savršeni", u kojoj se brojne djevojke iz inozemstva, ali i domaće, trude osvojiti plavookog Siščanina dalmatinskog imena, Miju Matića.

Nikolina, koja ni ne sekundu ne krije koliko joj je Mijo "napet", iskoristila je prvu prilu da ga pozove na razgovor udvoje.

"Da te malo popravim, vidim da smo sami, da si po mom ukusu..." - govorila mu je dok mu je popravljala košulju, a potom ga je zagrlila i zatražila da je poljubi, barem u obraz.

"Sviđa mi se kad je tako opuštenija“ - komentirao je Mijo.

Ružu su već ranije osvojile Andrea, Maja i Slivia, a tijekom ceremonije prvu je dobila Alenka. Uslijedile su Emily, Nikolina, Nuša, Anita i Sara.

Kad je Mijo pitao Saru uzima li ružu, odgovorila je:

"Večeras da, ali budeš li me i dalje ostavljao među posljednjima, razmislit ću o tome.“

Prvu pruženu priliku na izletu u Istri Mijo je iskoristio da bi oveo Emily nasamo.

Anita je primijetila kako je Nikolina baš ljubomorna na Emily.

Mijo i Emily nisu imalo solo spoj još od Like, a romantična vila i hrana bili su idealni za daljnje upoznavanje.

"Kod Emily mi se sviđa što, kad mi je malo neugodno, ona uskoči i izvuče situaciju u dobrom smjeru“ - priznao je pred kamerama Gospodin Savršeni, koji je Emily rekao kako se sjeća svega što mu je rekla na njihovu prvom spoju.

"Želim ti dati do znanja da mi se sviđaš i da mi je bilo ugodno s tobom u Lici pa sam iskoristio ovu priliku da ponovno budemo zajedno. Lijepo mi je u tvom društvu...“ - nije se sustezao Siščanski fitness trener i vatrogasac, kojemu je simpatična plavokosa djevojka očito zapalila srce.

Upitana kasnije za komentar pred kamerama, Emily je, kao i obično, bila mudra i odmjerena.

"Sviđa se i meni Mijo, ali ovo je tek početak. Ne padam na riječi, nego na djela, pa mislim da smo se našli.“

TV gledatelji su, čim su otpratili razvoj situacije na malom ekranu, brzo reagirali na društvenim mrežama. Ovaj je potencijalni par, naime, izazvao oduševljenje.

"Jedina normalna koja je ostala!", "Savršeni❤️", "Jedina koja mu priliči i koja nema jezičinu do poda .. cura je top!", "Daaaaaaaa, stvoreni jedno za drugo definitivno. Šećer i med" - tek su neki od komentara ispisanih na Instagram profilu showa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on

Emily i Mijo našli su se s ostalim curama u adrenalinskom parku, gdje je naveliko pomagao Aniti i Andrei da pobijede strah od visine.

Prije povratka u vilu, Mijo je poželio popričati sa Sarom.

Naglasio je kako mu ne smeta njezino podbadanje i provociranje, ali ga i zanima zašto je došla u show, koja je njezina namjera?

"Lagala bih kad bih rekla da sam došla da se zaljubim i pronađem ljubav svog života, došla sam tu vidjeti što ima, imam slobodnog vremena i željela sam novo iskustvo“ - otvorena je bila riječka provokatorica, koja je ustvrdila i da zna biti umiljata, ali i ogrebati.

"Nakon razgovora sa Sarom stekao sam malo drugačiji dojam o njoj, bila je puno iskrenija i odlučio sam joj dati još jednu priliku. Neugodan razgovor postao je baš ugodan“ - rezimirao je Mijo na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. prosinac 2020 23:23