StoryEditorOCM
ShowbizOD 17. DO 20. KOLOVOZA

Nije vam dosta izlazaka i koncerata? Kreću četiri magične noći na Sustipanu, otvaraju ih Beograđani; Sutra stiže ‘Rišpet‘, dosad su užgali sve živo, pred Split su emotivni: Zaželjeli smo se kuće...

17. kolovoza 2022. - 18:50
Božo Vrećo i Splićanke vole se javno: ostala je nezaboravna njegova izvedba dalmatinske 'Kad si bila mala Mare'Tonči Plazibat/Cropix

Nikada nam dosta dobre glazbe, događanja koja nam donose večeri čarobne atmosfere, a među takvima se, kao i uvijek do sada, ističu ona na Sustipanu, na toj posebnoj splitskoj, bajkovitoj lokaciji.

I ove će godine, od 17. do 20. kolovoza, s početkom u 21 sat, Sustipan oživjeti u Drugom festivalu "S okusom soli…", sa sobom donoseći impresivnu listu izvođača.

Uvodnu večer otvorit će diljem svijeta poznati Queen Real Tribute band, dan poslije u svom rodnom Splitu nastupa jedna od naših najpoznatijih klapa, Rišpet.

Slijedi potom neponovljivi Božo Vrećo i njegov castrato anđeoski glas, a za kraj Vlatko Stefanovski, jedan od najznačajnijih jazz-rock gitarista, u pratnji V3 Tria.

Domaći se raduju ovakvoj listi, ali takav osjećaj dijele i gosti, koji otvoreno vele da jedva čekaj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 18:02