StoryEditor
ShowbizVeliki povratak

Nije uspjela osvojiti Gospodina Savršenog, sada se vraća na male ekrane: poznata Splićanka ulazi u show koji mnogi iščekuju s nestrpljenjem

14. listopada 2019. - 19:09
Nandi Uzelac

U ponedjeljak počinje nova, sedma sezona kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj” u kojem će svoje umijeće za štednjakom pokazati i neka poznata lica. 

Na show se prijavila Nandi Uzelac, koja se koja je sudjelovala u prvoj sezoni „Gospodina Savršenog“. Iako nije uspjela osvojiti Gorana Jureneca, publiku definitivno jest.

I danas se prepričavaju njeni komentari i psihološke procjene drugih natjecateljica. U kulinarski show prijavila se s prijateljicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NANDI 💫 (@nandi_uzelac) on

Inače, Nandi je godinama radila kao hostesa u klubovima, a nakon showa je okupila i Instagram zajednicu od 13 000 članova s kojim dijeli svoja razmišljanja o životu, ljubavi i drugim temama.

Početkom ove godine pokrenula je i YouTube kanal, ali nije pretjerano aktivna na njemu.

Splićanka je još uvijek studentica i to trećeg fakulteta kojeg je promijenila. Krenula je s medicinom, koju je sljedeće godine zamijenila pravom, da bi pauzirala zbog posla u Bugarskoj u kojoj je radila kao PR filmskog festivala, nakon kojeg je nastavila raditi za Sarajevo Film Festival.

PR-om se i danas bavi, a otvorila je i vlastitu marketinšku agenciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NANDI 💫 (@nandi_uzelac) on

Pred ocjenjivački žiri u sastavu Željka Klemenčić, Tomislav Špiček i Ivan Pažanin stat će još jedna zvijezda realityja u Hrvatskoj.

Victoria Memić je u showu "Ljubav je na selu“ pokazala samo dio svoje kulinarske spretnosti kada se s ostalim djevojkama borila za farmera Jovana.

U natjecanju "tko radi bolje palačinke“ odnijela je, naime, pobjedu, a radila ih je po receptu svoje bake. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VICTORIA MEMIĆ (@victoriamemic) on

S obzirom na kandidate, nema sumnje da će sedma sezona popularnog kulinarskog showa, kojeg poklonici iščekuju s nestrpljenjem, biti zanimljiva i drugačija od svih dosad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 21:34