ShowbizUZBUDLJIVO DOBA

Nije Jole samo pjevao, prije dolaska sina na svijet dobro se i zabavljao: navijao je uživo za Bojana Bogdanovića, 'zujao' po Las Vegasu, ali i jedva čekao povratak u Split; U kući ga je čekalo iznenađenje

Piše M.K.
Jole i Bojan Bogdanovic

U Melbourneu i Sydneyju se tražila ulaznica više za Joline koncerte, a onda se splitski zabavljač prebacio preko "velike bare" i napravio seriju sjajnih koncerata za hrvatske iseljenike u Los Angelesu, Clevelandu i New Yorku.

Popularni pjevač, koji samo što nije postao otac po četvrti put, budući je supruga Ana u zadnjem mjesecu trudnoće, ipak je i jedva čekao vratiti se kući i vidjeti što je sve njegova vesela ženska familija pripremila za dolazak malog brata na svijet.

Svoje nestrpljenje i iščekivanje nije skrivala ni supruga Ana.

"Jedva čekam da se Jole vrati. da vidi kako smo nas četiri uredile dom za Ivanov dolazak.

Ivan će od svojih sestrica naslijediti krevetić. U bijeloj je boji i bez obzira što je star četrnaest godina, i dalje je prekrasan.

U Dalmaciji je tradicija da se krevetić za bebu slaže nakon što se dijete rodi, pa će za nas to napraviti moja mama, dakako uz pomoć Ive, Eme i Tije..." - otkrila je u dnevniku kojeg vodi za Gloriju prije 10-ak dana Jolina supruga. 
 

Ipak ne skriva ni koliko ga se dojmio posjet Hollywoodu, plažama u Los Angelesu gdje se snimala "Spasilačka služba".

Poseban doživljaj bio mu je odlazak na NBA utakmicu L.A. Clipersa i Utah Jazza, za čiju momčad igra i najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović.

Jole je s bendom posjetio Las Vegas, da bi se poslije uputio u Cleveland gdje je održao još jedan koncert, a turneju je zaključio na najimpresivnijem mjestu, u New Yorku.

U sva tri grada napravio je nezaboravne koncerte, a dijelić atmosfere možete doživjeti u videima, koje je Jole podijelio na svom Instagramu.

#JOLE