StoryEditor
Showbizpolicijski sat

‘Nije istina de je Severina bila privedena‘: odvjetnica pjevačice ispričala što se događalo u srijedu navečer u Beogradu

Piše Dušan Miljuš/Jutarnji list
16. travnja 2020. - 14:59
Damir Krajač/Hanza Media

Severina Kojić na putu je za Hrvatsku i očekujem da će mi se javiti. Netočne su informacije koje su objavili mediji u Srbiji da je ona privedena. Policija ju je zatekla tri kućna broja dalje od kuće gdje živi s roditeljima Igora Kojića kad je išla preparkirati auto jer se ionako spremala za povratak u Zagreb. Platila je kaznu od 5000 dinara (3245) kuna.

Rekla je to za Jutarnji list Jasminka Biloš, jedna od odvjetnica poznate pjevačice koja je u proteklih mjesec dana zajedničkog sina uspjela vidjeti samo u utorak na 15-ak minuta gdje ga je Milan Popović doveo i nakon što je ona s dječakom provela to vrijeme u automobilu, on ga je odvezao. Unazad više od mjesec dana Severina Kojić pokušavala je viđati sina, ali joj Milan Popović nije omogućavao te susrete, pa je u nekoliko navrata ona putem svojih odvjetnika zatražila i intervenciju zagrebačkog Centra za socijalnu skrb.

Milan Popović obećavao joj je da će joj omogućiti te susrete, ali se onda kasnije pravdao samoizolacijom kao i rješenjem o njezinu produljenju za narednih 14 dana. Severina Kojić ipak neće odustati od toga da joj se omoguće susreti sa sinom bez obzira na ovu cijelu situaciju oko epidemije koronavirusom.

Da je Severina Kojić platila najmanju novčanu kaznu, potvrdio nam je i odvjetnik Mate Matić, koji također zastupa Severinu Kojić

Izdvojeno

24. srpanj 2020 21:37