StoryEditor
ShowbizSNIMA SE

Nicolas Cage će u Dubrovniku glumiti egoističnog samoga sebe: jako osiguranje na setu, naoružani ljudi nadziru obalu, angažirani i dubrovački ronioci

Piše DV
6. listopada 2020. - 15:48

Hollywoodska ekipa koju predvode Nicolas Cage i Čileanac Pedro Pascal ("Igra prijestolja", "Narcos"), na lokaciji Ville Šeherezada, snimaju trenutačno jedinu američku filmsku koprodukciju u Europi, film pod nazivom "The Unbearable Weight of Massive Talent".

image
Tonči Plazibat/Cropix


Kao što se podrazumijeva u sličnim situacijama, angažirani su i zaštitari, kako na kopnu, tako i a na moru. A na moru su angažirani dubrovački ronioci koji paze na sigurnost filmaša s morske strane, javlja Dubrovački vjesnik.

image
Tonči Plazibat/Cropix


Doznaje se kako će Cage u novom projektu glumi fiktivnu "verziju" sebe samog.

Prema scenariju, očajnički želi ulogu u filmu Quentina Tarantina i uzgred pokušava izgladiti odnose s kćerkom tinejdžericom.

image
Tonči Plazibat/Cropix


U filmu, čija je premijera najavljena za ožujak 2021., glavna zvijezda se obračunava i s egoističnim Cageom s početka 90-ih, kojeg optužuje da je kriv za cijeli niz filmskih promašaja koji su ga doveli do ruba bankrota.

Nicolas Cage navodno je prihvatio angažman jer su mu autori objasnili da im cilj nije izrugivanje, već odavanje počasti njegovoj velikoj karijeri.

Cage je smješten u dubrovačkom hotelu Argentina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. srpanj 2021 11:10