StoryEditor
ShowbizKLIKALO SE BEZ PRESTANKA

Neviđeno ludilo, nisu ga mogli dočekati: u samo jedan dan Oliver u Spaladium Areni rasprodan!

Piše M.K.
14. studenog 2017. - 13:38
oliver000

Ulaznica za veliki rođendanski, kod publike željno očekivani koncert Olivera Dragojevića u Spaladium Areni je - više nema!Rasprodane su u manje od 24 sata, što su stvarno rijetke situacije i kad su najveće svjetske zvijezde u pitanju. Raritetne tim i više što njihove cijene u rasponu od 190 do 260 kuna nisu bile najpovoljnije, no publika je toliko iščekivala saznati definitivnu informaciju hoće li Oliver zaista pjevati 15. prosinca u najvećoj splitskoj dvorani i kad se potvrdilo da hoće, očito ni trena nisu gubili!

Oliver stao na kraj nagađanjima u vezi splitskog nastupa: Čini mi se da bi moglo bit lipo i čekan taj dan... Kad san bija 20 godina star, to mi je bilo nezamislivo!

Dragocjeni "papiri" tako su se razgrabili u rekordnom roku, a da će biti tako najavljivala je i činjenica da je već jučer, u prvih 90 minuta prodaje, "otišlo" više od 60 posto kapaciteta dvorane. 

 

Iza Olivera su ciklusi kemoterapije, ali on 'baca baze' i zrači optimizmom: Svi skupa ćemo negdi letit, ako ne bude dobro zviždite mi!

Oliver je na jučerašnjoj presici bio pozitivan i raspoložen, pozvao je publiku da im "zvižde ako ne budu dobri", no mi slutimo, i zacijelo nećemo pogriješiti, da će se 15. prosinca u Spaladium Areni razlijegati samo prekrasne melodije, neponovljiv glas i - ovacije...

 

 

item - id = 516860
related id = 0 -> 1021362
related id = 1 -> 1020276
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2021 10:43