StoryEditor
ShowbizTOTALNO IZNENAĐENJE

Neprepoznatljiva je! Jedna od naših najpopularnijih voditeljica, kojoj brojni muškarci tepaju i da je najseksepilnija, odrekla se svog zaštitnog znaka, evo kako sad izgleda

Piše M.K.
20. rujna 2019. - 15:21
trening_reprezentacija13-050617

U organizaciji redakcije Sportskih novosti i Hanza Medije u zagrebačkoj Esplanadi održava se konferencija pod nazivom "Kako ostvariti vrhunski sportski rezultat", na kojoj se očekuju nastupi brojnih atraktivnih govornika poput Dimitrisa Itoudisa, trenera košarkaša CSKA, Emila Tedeschija, ali i gostiju poput Mirka Novosela, Franje Arapovića, Igora Vorija, Danire Bilić i drugih.

Zahtjevnim projektom kormilari poznato sportsko voditeljsko lice, koje nam je u današnjoj prigodi bilo - potpuno neprepoznatljivo.

Sa svijetlim pramenovima, naime, Milu Horvat na prvu nismo uopće "detektirali", što i ne čudi, budući je zaštitni znak ove elokventne i, za mnoge, jedne od naših najboljih voditeljica upravo bila tamna kosa.

Zašto se Mila odlučila za potpuno novi styling, zasad nismo uspjeli saznati, ali ženska potreba za promjenom je vječna i razumljiva.

I prošle godine smo je, istina, viđali sa svijetlijim pramenovima u donjem dijelu kose, ali ovaj put je prava plavuša.

Mila Horvat je mnoge iznendila i prije tri godine, kad je posao na HTV-u, koji joj je osigurao zvjezdani status, zamijenila onim manje praćenim u široj javnosti, na Arena sport TV-u.

Pored njezinog poslovnog transfera, javnost je pratila i vijesti o Milinim nemilim zdravstvenim problemima, borbi protiv zloćudnog tumora jednjaka.

Početkom ove godine zadesio ju je novi udarac, njezinoj 62-godišnjoj majci je, naime, dijagnosticiran najagresivniji oblik karcinoma dojke.

"Postupile smo poput sportaša nakon poraza: digle smo se, obrisale suze i hrabro krenule u konačnu pobjedu" - komentirala je tada Mila Horvat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2021 15:40