StoryEditor
ShowbizBlaga nelagoda

Neobična ljubavna priča najosebujnijeg natjecatelja 'Supertalenta'; Nastupom sa suprugom ipak nije oborio sve: 'Malo ste čudni, ne bih to opet gledala'

8. prosinca 2019. - 22:59
jakobmač

Životna priča Jakoba Berganta, jednog od polufinalista showa "Supertalent" sve je samo ne obična. Slovenac je smisao života tražio u Indiji, živio je životom monaha, a najveća strast mu je - žongliranjem.

Tim se talentom i predstavio ranije u emisiji, a u večerašnjoj je na pozornicu izveo svoju suprugu Maju.

Kako je otkrio, a prenosi Dnevnik.hr, Jakob prije nego što je upoznao svoju odabranicu nije imao djevojku. Upoznali su se na jednom meditacijskom programu u hramu i s vremenom se zaljubili.

"S 14 godina otkrio sam da je žongliranje moja strast i treningu sam posvetio svaki slobodni trenutak, svaki odmor u školi. To je bio moj glavni interes. Imao sam dobre prijatelje s kojima sam radio cirkus. Za drugo nisam imao vremena ni interesa. Htio sam i pomoći mami i mlađem bratu, i tako bih nastupao na ulici da nešto zaradim za račune", rekao je Jakob.

A nakon što je u audicijskoj emisiji izborio za prolazak u polufinale, Jakob je večeras ponovno pokazao svoju vještinu žongliranja. Zajedničkim snagama, odjeveni u nančasto, Jakob i supruga Maja efektno su demonstrirali umijeće za koje je potrebna smirena ruka i velika preciznost. 

Kada je Jakob izvadio svoj najveći rekvizit, veliki mač i počeo balansirati njime, studijem se prolomio pljesak oduševljenja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Davor Bilman je komentirao nastup ovog sretnog bračnog para rečenicom da je "ljubav očito slijepa", a dodao je i kako je nastup bio mističan i snažan, ali na trenutke i - prosječan. 

Martina Tomčić je naglasila pak kako joj je nastup izazvao blagu nelagodu.

"Ja uživala nisam, sori", poručila je, dok je Maju Šuput zanimalo jesu li mačevi koji su korišteni kao rekviziti oštri ili nisu. 

"Moram priznati da ste malo čudni, nije bilo dinamično kao prvi puta, a ne bih to opet poželjela gledati", rekla je Maja. 

Ipak, Janku Popoviću Volariću se nastup jako svidio. 

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 08:06