StoryEditor
ShowbizVelika ljubav

Nenadano vjenčanje u doba ‘korone‘: Dennis Quaid izrekao sudbonosno ‘da‘ četvrti put, oženio se s 39 godina mlađom studenticom Laurom Savoie

Piše PSD
24. lipnja 2020. - 18:04
Valery Hache/AFP

Dennis Quaid i Laura Savoie vjenčali su se 2. lipnja u resortu kraj mora u Santa Barbari, javlja danas ekskluzivno magazin People.

"Ljubav se jednostavno dogodi i iznenadi te", objasnio je svoj potez američki glumac, poznat po ulogama u filmovima "Zamka za roditelje" i "Početnik".

Par se zaručio u listopadu, no vjenčanje je u Santa Barbari izvedeno gotovo neplanski, piše izvor. Bez obitelji i prijatelja, izrekli su sudbonosno da pred svećenikom kao jedinim svjedokom.

"Bilo je prekrasno", opisao je događaj kratko Quaid.

Planirana se svadba trebala održati u travnju sljedeće godine na Havajima, dok je proslava trebala biti nekoliko dana nakon u Nashvilleu. Tako su barem prethodno izjavili, no u skladu s trenutnom situacijom s koronavirusom, nikakvo planiranje nije dolazilo u obzir.

Mlada je nosila Chosen By One Day haljinu, a mladoženja Hugo Boss odijelo, javlja People.

Između Quaida (66) i Savoie (27) trideset i devet je godina razlike, o čemu je glumac i ranije govorio.

"Nisam tražio toliku dobnu razliku ili nekoga tko je toliko mlađi od mene. Upoznao sam je na poslovnom događaju i veza se postupno razvila. Ne možeš odlučiti u koga ćeš se zaljubiti. Ne zaljubljujem se lako", kazao je glumac tada za Guardian.

Savoie je studentica koja se bavi cvjećarstvom, a trenutačno radi na doktorskom studiju iz računovodstva na Sveučilištu u Teksasu.

Iza Dennisa Quaidea tri su braka, s glumicom P. J. Soles, potom i s kolegicom Meg Ryan s kojom ima 28-godišnjeg sina Jacka te s agenticom za promet nekretninama Kimberly Buffington, s kojom ima 12-godišnje blizance Zoe i Thomasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. prosinac 2020 16:53