StoryEditor
ShowbizKULINARSKI DEBAKL

Neki niti u 26. godini života ne znaju rezati - krastavac? Slavna manekenka izblamirala se u tv showu: ‘Zar nema on sjemenke?‘

Piše MOZAIK SD
13. svibnja 2022. - 11:52

Manekenka Kendall Jenner (26) u novoj epizodi tv showa "The Kardashians" definitivno se nije proslavila svojim kulinarskim umijećem. Štoviše, vraški se osramotila na vrlo jednostavnom zadatku - rezanju krastavca!

Kendall je, naime, posjetila majku Kris u njezinoj luksuznoj vili u Calabasasu u Los Angelesu, gdje si je poželjela na briznu pripremiti zdravi obrok. Odbila je pomoć profesionalnog kuhara i posla se prihvatila sama, piše Jutarnji list.

Očito je mislila da je rezanje krastavca "mačji kašalj", no doživjela je pravi debakl. Manekenka se nikako nije snašla, majka ju je pritom zbunjeno gledala, a kad je i sama shvatila da je "vrag odnio šalu", izjavila je: "Zar krastavci nemaju sjemenke? Očito nisam dobra rezačica... Malo me i plaši ovaj nož".

Mama Kris odmah je pozvala kuhara i zamolila ga da on preuzme rezanje - krastavca!

Naravno, društvene mreže "gore" od zlokobnih komentara jer su korisnici istih jedva dočekali da mogu ismijati reality zvijezdu zbog njezina nedostatka kulinarskih vještina.

- Kao da ima godinu dana i sad radi svoje prve korake! Kad god se osjećate kao da ste loši u nečemu, samo pogledajte kako Kendall Jenner reže krastavac - narugali su se gledatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2022 23:46