StoryEditor
ShowbizBISTE LI JE PREPOZNALI?

Nekadašnja seks bomba i  dance zvijezda 90-ih danas uživa na selu, uzgaja životinje, voće i povrće; evo kako izgleda

Piše L.L.
13. travnja 2018. - 18:01

Bila je jedna od najvećih hrvatskih zvijezda devedesetih godina, žarila je i palila dance scenom hitovima "Šumica", "Da mu nisam dala", "Cigareta", a danas živi daleko od svjetla reflektora i vodi potpuno drugačiji život.

Riječ je o Ivani Banfić, vladarici dance ere u Hrvatskoj,  koja se nakon burnog estradnog života povukla i živi na selu sa suprugom i sinom te uzgaja životinje i domaće voće i povrće na svojoj farmi.

Koliko uživa potvrdila je i nedavnom fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu, na kojoj uživa u suncu bez trunčice šminke na licu.
 

 

Objavu dijeli ivana banfic (@ivanabanfic)

 


-  Ne mislim više snimati nove pjesme i albume. Mislim kako ću se povući i pjevati samo u svojem selu obitelji i prijateljima. Ali tko zna - kazala  je Ivana u jednom intervjuu.

Nekadašnja glazbenica, koja ima titulu tjelesno orijentiranog psihoterapeuta, izjavljivala je kako je dugo željela živjeti u skladu s prirodom.

-  Volim jesti hranu koju sam sama uzgojila prirodnim metodama. Za početak ću uzgajati organsko voće i povrće za vlastite potrebe, a dio ću podijeliti i prijateljima - izjavila je svojedobno Banfić za 24 sata.


 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2021 00:40