StoryEditor
ShowbizNije im ostala dužna

Neda Parmać na facebooku ispalila na hejtere: Moj Poko neće ti zamjeriti što si primitivno govno!

Piše PSD
21. srpnja 2017. - 22:31
parmac_refan-091214

Pjevačica Neda Parmać u rodnim je Pločama znala doživjeti prilično neugodne situacije kada je u pitanju njen psić Poko. Ljudima zna zasmetati, naime, kada se životinje pojavljuju na nekim mjestima poput plaža i kafića, čak i kada se radi o urednim i pristojnim vlasnicima koji poštuju pravila.

Ružni komentari i javne osude ovoga su puta pjevačicu gurnuli preko ruba, pa je ispalila na facebooku na sve lokalne i dežurne dušebrižnike, koji pobožno paze na to da se pravila poštuju i psići otjeraju sa mjesta gdje "ne pripadaju".

"Ovih dana moga se Poku šicalo, tjeralo iz kafića, tjeralo s plaže, prijetilo da će ga se opaliti nogom... Moj pas ti ne može ukrasti novčanik, opsovati mater, istući dijete i zapaliti kuću... Najviše mi je žao što ti moj Poko neće ni zamjeriti što si primitivno govno. Uvijek će ti se razveseliti, iako si drek. A kad smo kod govna... što je tvoje govno manje govno od onog što moj ćuko posere? Čišći je od tebe, pametniji i bolji čovjek! A kako mu kupim drek, sigurna sam i da manje kaka. Moj pas je bolji od tebe", napisala je pjevačica na svome Facebooku.

item - id = 498026
related id = 0 -> 1064034
related id = 1 -> 1053355
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2021 11:18