StoryEditor
ShowbizTko tako nešto kaže?

Ne prestaju se nizati ljuti komentari na izjavu Bena Afflecka o bivšoj ženi: uvalia ga je i u probleme u vezi s J. Lo, pa se sad pokušava izvući

Piše PSD
16. prosinca 2021. - 21:19

Ben Affleck se našao na udaru nakon što je za svoje probleme s alkoholom optužio ni manje ni više nego svoju bivšu suprugu Jennifer Garner s kojom ima troje djece. Zaboravivši pritom da je pio i puno prije nego što je s njom stupio u brak, rekao je da je posezao za čašicom zato što se osjećao zarobljenim. To nije dobro sjelo ljudima na društvenim mrežama, ali ni Jennifer Lopez s kojom je trenutno u vezi.

Gostujući u The Howard Stern Showu rekao je da bi vjerojatno i danas pio da se nije razveo. “Piti sam djelomice počeo i jer sam se osjećao zarobljenim. Mislio sam da ne mogu otići i napustiti djecu, no s druge strane nisam bio sretan. Što sam napravio? Popio bocu viskija i zaspao na kauču, no to nije bilo rješenje.”

Nemilosrdnost Twittera nkon toga izašla je na vidjelo. Njegovi korisnici počeli su mu pisati da je izjaviti nešto takvo o majci svoje djece degutantno te ga podsjetili za njegovu puno dulju prošlost s tim problemom.

image
Kevin Winter/AFP

Izvori bliski J.Lo kažu kako ni njoj takve izjave nisu dobro sjele. navodno je bijesna što je se uvlači u cijeli sukob, posebno zato što zbog Affleckove djece pokušava biti u dobrim odnosima s njihovom majkom. Ovo sigurno ne ide tome u prilog. Za njegov potez misli kako nije nimalo kavalirski.

49-godišnji glumac nakon toga je gostovao i showu Jimmyja Kimmela gdje se pokušao izvući iz cijele situacije. “Nikada ne bih želio da moja djeca pomisle da ću ikada reći ijednu lošu riječ o njihovoj mami,” rekao je. Međutim, opet je napadnut jer se nije ispričao nego pokušao negirati učinjeno. Djeca ne moraju pomisliti da bi takvo što učinio jer već jest, zaključili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2022 19:05