StoryEditor
ShowbizPROMIJENIO MIŠLJENJE

Nazvali smo Vucu da nam komentira uspjeh Dina Jelusića kojeg je prošle godine brutalno izvrijeđao: ‘On je najbolji vokal na svijetu, ja sam u njemu potakao dišpet...!‘

Piše Vinko Paić
28. srpnja 2021. - 18:36

Nakon što se jučer saznalo kako je Dino Jelusić postao član legendarne britanske grupe Whitesnake, čiji su članovi među najpoznatijim rokerima u povijesti, mnogi su se prijestili kako je mladog pjevača Siniša Vuco prošle godine prozvao gostujući u Podcast Inkubatoru.

- Kad on bude zvijezda ja ću si odsjeći k.... koji je veći od ove boce i bacit ću ga pasima. Ja sam to rekao i za Zorana Mišića. To su instant proizvodi, kazao je Vuco.

Pjevača smo danas nazvali da nam prokomentira Dinov najnoviji uspjeh, a čini se kako je sad promijenio ploču.

- Ja sam potakao u njemu dišpet! Jer je on najbolji na svijetu! Dino je najbolji vokal na svijetu, započeo je i nastavio.

- Ako se David Coverdale koji je jedan od pet najjačih izvođača svih vremena, makne iz grupe pa mali Dino postane glavni vokal, onda je Luka Modrić k.... i može trčati po zadarskim livadama. Kamo sreće da momci, rockeri, naprave uspjeh u domovini i izvan nje, kaže Vuco koji je za Dina imao i poruku.

image
Dino Jelusić
Marko Todorov/Cropix

- Dino, samo naprid i nemoj se zaustavit da budeš prateći član. Budi mangup, lider, vokal, zvijezda. Budi svoj i neka ti David Coverdale pomogne da isfuraš svoj projekt. Jer, Siniša Vuco, nema jal, ja imam ljubav, i hvala Bogu da ideš...

item - id = 1116062
related id = 0 -> 1134675
related id = 1 -> 1116519
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2021 02:56