StoryEditor
Showbiz‘Najbolji ikad‘

Nastup o kojem se ne prestaje pisati na društvenim mrežama: Marko Braić ‘pomeo‘ konkurenciju u TLZP, ali tek je duet sa sutkinjom oduševio publiku

Piše M.P.
23. studenog 2020. - 10:02
Nova TV

Nakon sinoćnjeg nastupa Marka Braića u showu "Tvoje lice zvuči poznato", ne prestaju se nizati pohvale na račun talenta koji je mladi glumac pokazao. I oni koji inače ne prate emisiju, oduševljeni su njegovom interpretacijom Indire Levak, inače sutkinje u žiriju, ako je suditi prema komentarima na Facebooku.

Tamo se pišu pohvale za nastup koji je odnio pobjedu u sinoćnjoj emisiji, a isto prognoziraju i Braiću. 

"Ma on je kontinuirano fenomenalan. Da se ocjenjuje realnije mislim da bi puno češće bio number 1", podvukli su Markovi obožavatelji, a prisnažila je i sama Indira: "Sve si nadmašio, možda čak i mene!"

"Mislim da ću ovo pogledati još milijun puta", pišu mu, komentirajući kako je upravo sinoćnja emisija bila - najbolja dosad.

Još više od nastupa u kojem je utjelovio Indiru, umjetničkog imena Indira Forza, oduševio je publiku duet Marka i sutkinje po završetku emisije.

"Najnaj nastup ikad... Nema šanse da raspoznaš koje pjeva Indira, a koje Marko... Energija, glas, drzanje... Uživanje od prve do zadnje minute!", komentira publika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. siječanj 2021 12:29