Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ShowbizŠTO VI MISLITE?

Nastup Leona Kondresa podijelio žiri 'Supertalenta', Davor poručio Maji: 'Inteligentan humor je otprilike kao i ljepota - u očima promatrača...'

Piše L.L.
10. studenog 2019. - 23:43

U sedmoj epizodi 'Supertalenta' Nove TV imali smo priliku vidjet  Leona Kondresa koji se odlučio predstaviti svojim -  humorom.

Kako je kazao prije nastupa, tijekom školovanja je bio 'razredna budala' pa ga je prijatelj nagovorio da to iskoristi i počne nastupati.

-  I bilo je super. Fore smišljam tako da pratim sve što vidim i kad god mi nešto padne na pamet, to zapišem i izvedem na pozornici. Nije dobro kad ispadnem glup, ali sam se na svaki negativan podražaj naviknuo. Ne improviziram, sve što kažem je smišljeno - kazao je Kondres.

Ipak, njegova izvedba nije svima u žiriju bila po guštu.

- Volim smiješne ljude, ali mislim da ti na svojim forama moraš raditi, ima potencijala, ali to nije to, mene nisi uspio nasmijati - kazala je Maja Šuput s kojom se Davor Bilman nikako nije složio.

- Inteligentan humor je otprilike kao i ljepota - u očima promatrača. Neka fora je nekome super, nekome super glupa, nekom uvredljiva. I dobar mi je indikator Maja za to. Kad njoj nešto nije smiješno ili je turbo glupo, onda znam da ima potencijala - kazao je.

Leon je naposljetku dobio tri "da" tako da preostaje za vidjeti hoće li sljedeći put uspjeti "osvojiti" Maju.

Video Leonova nastupa pogledajte OVDJE.

#SUPERTALENT#LEON KONDRES

Izdvojeno