ShowbizPovremena pjevačica

Nastavak skandala koji trese susjedstvo: još jedna sudionica realityja 'Zadruga' uhićena zbog prostitucije, procurio je cjenik, informacije o klijentima i ostale pikanterije

Piše L. L.
maca

Bosanska starleta i povremena pjevačica poznata pod imenom Maca Diskrecija, a pravoga imena Senada Nurkić, uhićena je zbog prostitucije, javlja danas srpski Telegraf.

Kako bi izbjegla zatvorsku kaznu, platila je novčanu odmah nakon privođenja (50.000 dinara, blizu 3200 kuna), a najpoznatijoj sudionici srpskih reality showova ovo nije prvi put da se suočava sa zakonom - u travnju 2017. Maca, proslavljena u Zadruzi, uhićena je zbog ucjene.

Tada je muškarcu koji ju je i prijavio prijetila audio-snimkom u kojoj se dogovaraju o terminu i cijeni intimnih odnosa. Za snimku je od njega tražila nekoliko tisuća eura, a "procurio" je i cjenik današnjih usluga.

Za 400 eura (malo manje od 3000 kuna) Maca "ispunjava sve fantazije svojih klijenata", piše Alo. Dodaju da njene mušterije dolaze uglavnom iz srednje klase, viđaju se petkom nakon posla, a najčešće odlaze u iznajmljene stanove. U nedjelju njene obaveze završavaju i tu se rastaju.

Maca je uhićena nakon što je njenu komunikaciju s klijentima pratila nekoliko mjeseci, a privedena je u hotelu u kojem je dogovorila susret s klijentom.

Pišu i da njena tarifa nije bila ni blizu onima elitnih prostitutki u koje su se prometnule neke od drugih reality natjecateljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MACA - Senada Nurkic (@maca_macici_star) on

Javnosti su poznate iz reality showova, bili su im 'odskočna daska' za dizanje cijene: skandal trese susjedstvo, izlijeću imena srpskih starleta

Srbiju je, naime, prije svega nekoliko mjeseci žestoko potresao skandal u kojemu su "procurila" imena prostitutki koje su popularnost stekle u reality programima. Tada je uhićen svodnik Mihajlo Maksimović iz Šapca, a neke od njegovih djevojaka bile su Sanja Stanković i Milica Živanović, poznatije kao Mimi Oro. Obje su sudjelovale u već spomenutoj "Zadruzi", baš kao i danas privedena Maca Diskrecija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MACA - Senada Nurkic (@maca_macici_star) on

#PROSTITUCIJA#SKANDAL#MACA DISKRECIJA#ZADRUGA