ShowbizŠuška se

Napisi o vezi 'bogatog hrvatskog nogometaša' i nekadašnje folk dive preplavili srpske medije: je li u pitanju novo prijateljstvo ili slijepo obožavanje?

Piše L. L.
5. veljača 2019. - 19:31
23734125_131161160903001_4336673253805260800_n

Ana Nikolić prije desetak godina bila je prava diva srpske folk scene, no karijeru je pored majčinstva stavila u drugi plan. 2016. udala se za repera Rastu, jedno od poznatijih lica u susjednim medijima, te ubrzo rodila dijete, a njeni su joj obožavatelji zamjerili nekoliko stvari.

Konstantne kritike, pa čak i vrijeđanja zbog povlačenja sa scene i velikog broja kilograma koje je pjevačica u međuvremenu nabacila, utjecali su, naime, na njeno psihičko stanje pa je u javnost procurila informacija i da se bori s depresijom.

A u tako teškome stanju tješi ju, navodno, jedan "bogati hrvatski nogometaš". Kako ekskluzivno, na temelju provjerenih informacija, donosi magazin Scandal, jedan je domaći dečko odlučio "njenoj karijeri vratiti stari sjaj". I samo to, bez ikakve primisli o ljubavnoj vezi s Nikolić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No filter....only unconditional love!

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Kako takvi navodi ostavljaju popriličnu količinu prostora za dodatne nejasnoće, Scandal, a potom i ostali mediji, donose i ovo:

"U pitanju je nogometaš iz Hrvatske koji igra u inozemstvu, mlađi je od Ane deset godina, ali je ludo zaljubljen u nju. Nije mogao vjerovati kada je u medijima pročitao da joj je teško vratiti se na scenu...", piše Scandal.

"Dečko čak nema namjeru ni da je "muva" ili da bude s njom, samo smatra da je šteta što jedna takva žena zapostavlja onakvu karijeru kada su svi bili ludi za njom", dodaje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Tko je u pitanju, još nisu objavili. No sudeći prema sklonostima domaćih sportaša srpskim "cajkama", veliki obožavatelj, uz to i novčano potkožen, mogao bi biti bilo tko. Je li novo prijateljstvo na pomolu ili je pak riječ o slijepom obožavanju, vrijeme će pokazati.

#NOGOMETAš#ANA NIKOLIć#RASTA