StoryEditor

Napaljene farmerice spremne su dijeliti jedan vibrator

Piše PSD.
16. ožujka 2009. - 14:45

Novi gazda Dino je pomeo cijelu gazdinu kuću koju prijašnje gazdarice nisu pretjerano održavale.

Da je farmericama više stalo do toga tko će vladati kuhačom ili prednjačiti u tračevima nego do higijene i rada, pokazala je i Marijina molba upućena ostalim farmericama:

- Ajde, molim žene da poklapaju WC za sobom. Ne znam zašto je WC uvijek otvoren i papiri su svugdje, dok je muški WC puno uredniji i čišći.

Također je rekla kako u ženskom WC-u smrdi gore nego u muškome te da bi žene trebale biti urednije, što na farmi nije slučaj. 

Farmere muči i to što netko od njih obavlja veliku nuždu oko kuće, a ne u WC-u te nikad ne počisti za sobom.

Cure su pokazale da su maksimalno tolerantne prema bakterijama. Tako je Simona rekla da je zatražila jedan vibrator, jer su se žene u kući napalile.

- Ti si luda, netko je rekao kako ga nešto dolje svrbi, šta si luda da ja to dijelim s nekim - zgroženo je rekla Marija.

Osim toga, farmericama je prevlast u kuhinji jedna od važnijih točaka dnevnog reda tračanja.

Simona i Sonja su zaključile kako bi one brže kuhale od Marine, no da im ona ne dopušta da se petljaju. Simona je predložila da bi glavnoj kuharici dobro došao slobodan dan.

Ivana pak ne gubi ni trenutka kako bi koketirala s novim  gazdom koji je očito imun na njene čari.

Tako Dino je rekao kako se navikao da je nema. Ta rečenica je očito bila prevelik udarac za Ivanin ego, pa mu je rekla da on s njom neće komunicirati te da ju stalno provocira. No gazda joj je samo odbrusio: 'Daj prestani, dosadna si više.' .

Ivana je priznala farmericama da bi u svom oproštajnom pismu napisala jednu rečenicu za Dina.'Hvala ti što postojiš.', sa zagonetnim smiješkom je zaključila bivša duelistica.

foto: nova tv

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. rujan 2020 08:45