StoryEditor
ShowbizTEŽAK POVRATAK

Nakon višestrukih optužbi zbog mobinga na poslu, pa čak i seksualnog uznemiravanja Ellen ostala bez publike i oglašivača

Piše Ivo Bonković
10. prosinca 2020. - 13:36
AFP

Nakon nešto više od dva mjeseca od kako se televizijska zvijezda Ellen DeGeneres vratila vođenju svog talk showa, a nakon višestrukih optužbi zbog mobinga na poslu, pa čak i seksualnog uznemiravnja, jasno je da više ništa neće biti isto, navodi The New York Post.

Njezina emisija nakon nastavka emitiranja izgubila je dobar dio oglašivača, poznati koji bi spadali u A-listu gostiju više se ne odazivaju na Ellenine pozive, a gledanost je u padu. Što se oglašivača tiče, pad interesa je vjerojatno posljedica i gospodarske krize izazvane korona-epidemijom, ali ipak su veći trag ostavile optužbe na račun do jučer popularne voditeljice.

Nekoliko je zaposlenika, koji su ostali anonimni, rekli da ih se prvi put pita za mišljenje: Sada nas svi pitaju "ako imate ideja, recite nam, mi vas slušamo. Ako imate ideju za neku poznatu osobu, makar nije iz A-lige, recite nam ako mislite da bi mogla privući gledatelje. Dajte nam bilo što jer trebamo pomoć. Ovo kako smo do sada radili više ne uspijeva".

Neki od potencijalnih gostiju odbili su sjesti na Ellenin kauč je ne žele biti dio njezina velikog povratka na TV-ekrane.

Potpora koju Ellen i dalje ima od zvijezda poput Diane Keaton, Kevina Harta i Katy Perry gledateljima ništa ne znači. Gledanost je u odnosu na prošlu godinu pala za 37 posto, iako su Amerikanci zbog korone puno više usmjereni na boravak u svojim domovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. veljača 2021 18:59