StoryEditor
ShowbizKATE BOSWORTH

Nakon veze s Orlandom Bloomom zaljubila se u Michaela Polisha...; njihov razvod jedan je od najzagonetnijih, a o razlozima se još uvijek nagađa

21. kolovoza 2021. - 17:33

Nakon osam godina braka, 38-godišnja američka glumica i manekenka Kate Bosworth i njezin 50-godišnji suprug, redatelj Michael Polish, odlučili su krenuti različitim putovima.

Kate je odluku o bračnom razlazu objavila u dugom postu na društvenim mrežama, a popratila ga je crno-bijelom fotografijom na kojoj se ona i Michael ljube i smiju.

Možda će nekima ovo zvučati čudno, drugima romantično. Za nas: ovo je istina. Naša srca su puna, jer nikada nismo bili toliko zaljubljeni i duboko zahvalni jedno drugome kao što to činimo u ovoj odluci da se razdvojimo – napisala je, među ostalim, Kate.

U objavi kaže i kako su zajedno, tijekom posljednjih deset godina, Michael i ona svaki put birali ljubav, a danas se čvrsto drže za ruke kao što su isprepleli prste na dan svog vjenčanja.

– Naše oči gledaju dublje jedno u drugo, sada s više hrabrosti. U procesu otpuštanja priznali smo da naša ljubav nikada neće prestati. Povezanost jednostavno ne nestaje. Ljubav se produbljuje, srce se širi. Vjerujemo da su najepskije ljubavne priče one koje nadilaze očekivanja. Naša najveća čast bila je doživjeti ljubav poput ove i nastaviti se diviti ljepoti evolucije ljubavi. Ono što se događa kad dođemo do kraja nečega i shvatimo... tek smo na početku – poručila je Kate u emotivnoj objavi koja je istovremeno bila zbunjujuća, tužna i romantična.

Par se upoznao prije deset godina kad je Michael bio redatelj drame "Big Sur" u kojoj je Kate glumila. Bila je to ljubav na prvi pogled, među njima je odmah zaiskrilo, a nakon samo nekoliko tjedana Michael je rekao Kate: "Oženit ću se tobom". Vjenčali su se 31. kolovoza 2013. godine u Montani, a što je zapravo dovelo do odluke o razvodu, zasad nije poznato.

Manekenstvo, pilates, meditacija...

Punog imena Catherine Anne Bosworth, lijepa glumica rođena je 2. siječnja 1983. godine u Los Angelesu, jedino je dijete Patricije i Harolda Boswortha. Kate je rođena s različitom bojom očiju, desno oko joj je boje lješnjaka, a lijevo plavo.
Sljedećih nekoliko godina obitelj je živjela u San Franciscu, a kad je Kate bila šestogodišnjakinja, počeli su se seliti širom SAD-a zbog očeva posla.

Dobar dio mladosti provela je na istočnoj američkoj obali, obitelj je živjela u Massachusettsu i Connecticutu.

Kate je bila odlična jahačica, prvu (sporednu) ulogu je dobila u hitu "Šaptač konjima" iz 1998. godine, a pozornost je privukla glumeći mladu surfericu u filmu "Valovi smrti" iz 2002. godine.

Početkom novog milenija Kate se preselila u rodni Los Angeles kako bi imala bolji pristup audicijama i kvalitetnijim ulogama.

Slijedili su, među ostalima, filmovi "Umorstva u Wonderlandu", "Iza mora", "Riječ po riječ", "Superman: Povratak" u kojemu je glumila Lois Lane, premda je dio kritičara smatrao da je s 22 godine premlada za tu ulogu.
Među njezinim sljedećim filmovima bili su "Djevojka u parku", "21", "Put ratnika", "Psi od slame", "Još jedan sretan dan", "Život se događa", "Otok smrti", "Zauvijek Alice", "Život na kocki", "Somnia", "Sila prirode", a 2019. je glumila i u Netflixovoj znanstveno-fantastičnoj miniseriji "The I-Land".

Paralelno se bavila manekenstvom, u siječnju 2008. postala je novo zaštitno lice Calvin Klein Jeansa, a bila je i ambasadorica američkog luksuznog brenda torbi Coach u Aziji. Dizajnirala je liniju nakita JewelMint zajedno s prijateljicom i stilisticom slavnih Cher Coulter, a 2012. je postala zaštitno lice brenda za njegu lica SK-II.

Od 2002. do 2005. Kate je bila u vezi s britanskim glumcem Orlandom Bloomom, a zahvaljujući udaji za Michaela Polisha postala je pomajka njegovoj kćeri Jasper za koju je kazala da je "najveći neočekivani poklon u mom životu".
Kate uživa u trčanju, pilatesu i meditaciji...

item - id = 1121644
related id = 0 -> 1136727
related id = 1 -> 1136092
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2021 13:02