StoryEditor
Showbiz'NEKA MI SE JAVI!'

Nakon što je pukla priča da strasno ljubi markantnog Beograđanina, Jelena Rozga pozirala s Beograđankom uz poruku: Lipa moja...; Splićanka je ovako komentirala tračeve

Piše L.L.
21. studenog 2019. - 12:15
lacombe00

Jelena Rozga opet se našla u središtu novinarskih naklapanja i priča o tome kako je ludo zaljubljena i da je njeno srce osvojio mlađahni, 30-godišnji Beograđanin, zbog kojeg u posljednje vrijeme hrli u srpski glavni grad.

Rozga se strastveno zaljubila u Beograđanina? Srpski mediji bruje kako Splićanka često dolazi u glavni grad i to ne zbog posla; On je mlađi i jako uspješan

- Budući da su oboje karijeristi i da ne žive u istim državama, nekoliko prvih mjeseci veze rjeđe su se viđali, ali kada god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom. On je godinama živio i radio u više europskih gradova, tek se nedavno vratio u Srbiju.

Jelena je odlazila kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspjeli opstati - rekao je, naime, neimenovani izvor novinarima srpskom izdanja Storyja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Pisalo se i kako su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, te da su u vezi od ovog ljeta.

Splitsku pjevačicu ove su priče očito dobro zabavile, pa je na instastoryju napisala:

"Piše se da imam dečka...opet. Kažu da je mlad, a još i zgodan. Ako ga netko poznaje, neka mi se javi. Voljela bih ga i ja upoznati" - navela je Jelena uz emotikone kojima dočarava kako na račun svega "umire od smijeha".

Na zadnjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu isto tako ne pozira s Beograđaninom, nego s Beograđankom Aleksandrom Živojinović, kolegicom pjevačicom, poznatom snahom Lepe Brene.

"Lipa moja..." - navela je uz prizor koji je oduševio pratitelje, u kojemu Jelena i Aleksandra poziraju udobno zavaljene na kauču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

"Moja draga i prelijepa Jelena" - uzvratila je i Aleksandra komplimente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 21:58