StoryEditor
Showbizapel neposlušnima

Nakon što je prebolio koronavirus, Tom Hanks posramio sve one koji u javnosti ne nose zaštitne maske i ne shvaćaju socijalno distanciranje ozbiljno

Piše PSD
2. srpnja 2020. - 13:24
Mark Ralston/AFP

Sve više poznatih osoba poziva svoje obožavatelje, ali i sve ostale da preuzmu osobnu odgovornost i pokušaju smanjiti širenje koronavirusa poštivajući službene smjernice, a posljednji među njima je i glumac Tom Hanks.

Tijekom nedavne konferencije za novinare na kojoj je promovirao svoj nadolazeći film 'Greyhound', legendarni glumac Tom Hanks ohrabrio je ljude da se i sami svojim postupcima pridruže borbi protiv globalne pandemije. 

- Postoje tri stvari koje možemo učiniti kako bismo pokušali napraviti promjenu na zdravstvenoj razini: Nositi masku,  poštivati socijalnu distancu i prati ruke, rekao je glumac koji se nije suzdržao od otvorene kritike onima koji ne poštuju borbu protiv opasnog virusa.

- Stvari su vrlo jednostavne , i svatko bi ih se trebao pridržavati za osobnu dobrobit, ali i za zdravlje svojih bližnjih, naglasio je glumac.

Inače, 63-godišnjem dobitniku Oscara Tom Hanksu i njegovoj supruzi Riti Wilson u ožujku je dijagnosticiran koronavirus dok su bili u Australiji, a iako su se potpuno opravili, poštuju pravila samoizolacije dok su u Los Angelesu te se strogo pridržavaju svih propisanih mjera za suzbijanje pandemije. Hanks je  također donirao i svoju plazmu jer sadrži antitijela koja mogu pomoći ljudima u borbi protiv koronavirusa. 

Glumac je rekao da su on i njegova supruga imali oko deset dana "vrlo neugodnih simptoma" koji nisu bili opasni po život.

Film 'Greyhound', u kojem Tom Hanks glumi zapovjednika američke mornarice, kapetana Ernesta Krausea predstavit će se 10. srpnja na Apple TV+.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2021 07:08