StoryEditor
ShowbizMLADI DALMATINAC

Nakon što je izbačen iz showa ‘Ljubav je na selu‘ Ante iz Metkovića govori za Slobodnu: ‘I dalje tvrdim da me majka napustila, s tom ženom ne želim nikakav kontakt...‘

Piše Vinko Paić
16. lipnja 2021. - 17:15

Jedan od farmera u novoj sezoni RTL-ova showa 'Ljubav je na selu' trebao je biti i Ante Ćelić iz Metkovića. Međutim produkcija ga je odlučila izbaciti iz emisije jer im je prešutio da ima dijete i da ga je ostavila majka.

- Ante Ćelić je diskvalificiran iz showa jer, nakon što se javila majka njegovog djeteta, javila se i Antina majka koja je ogorčena njegovim navodima da ga je napustila. Naime, oni su konstantno u kontaktu i održavaju odnose tipične za majku i sina u dvadesetim godinama, a tvrdnje je potkrijepila i fotografijom.

S obzirom na to da je Ante lagao produkciji u oba slučaja, ne možemo nastaviti suradnju s njim u trajanju od skoro godinu dana niti je možemo zasnovati na ovakvim temeljima. Nadamo se da će Ante vrijeme koje je bilo predviđeno za snimanje emisije iskoristiti za obnavljanje odnosa unutar svoje obitelji i da će se posvetiti svojoj djeci, rekla je za Slobodnu Dalmaciju prije dva tjedna producentica showa Marija Jelena Zen.

image
- Ne planiram tužiti RTL, kaže Ante.
RTL

Odluka da neće sudjelovati u showu Anti nije teško pala.

- Nije me povrijedilo što su to odučili, čak mi je i drago. Neka im bude. Neću tužiti RTL, nema predaje, idem dalje. Vjerojatno ćete me brzo gledati u nekim drugim reality emisijama, volio bih ući u Zadrugu, govori nam Ante.

Kaže nam i da mu se djevojke nakon što su ga vidjele u emisiji neprestano javljaju na društvenim mrežama.

- Gdje god da dođem, svi me prepoznaju, a od poruka cura ne mogu se obraniti, smije se Metkovčanin.

Dodaje i da će se više posvetiti odgoju trogodišnje kćeri koja živi u Hercegovini i da s majkom ne želi nikakvu komunikaciju.

- I dalje odgovorno tvrdim da je ta žena mene napustila. Ljut sam na nju jer preko mene želi dobiti medijsku pažnju, nemam ja što s njom pričati, zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. kolovoz 2021 22:37