StoryEditor
ShowbizScene sa seta

Nakon snimanja u Šeherezadi, prebacili se na dubrovačke ulice: Nicolas Cage Porcheom jurio Gradom s ‘onesviještenim‘ kolegom na suvozačevom mjestu

Piše PSD
7. listopada 2020. - 19:13

Nakon snimanja u Villi Šeherezadi, holivudska ekipa, predvođena najvećim zvijezdama na setu, oskarovcem Nicolasom Cageom (56) i čileanskim glumcem Pedrom Pascalom (45) poznatom po ulozi Oberyna Martella u "Igri prijestolja" preselila se na dubrovačke ulice.

Danas se set preselio u Ulicu Frana Supila, Umjetničku galeriju u čijem su se atriju snimale scene filma "The Unbearable Weight of Massive Talent", trenutačno jedine američke filmske koprodukcije u Europi.

Naš je fotograf danas uspio zabilježiti akcijske scene na ulicama po Gradu, kao i sam ulazak Porchea u galeriju. Cage je bio za volanom, a na suvozačevom "onesviješteni" Pedro Pascal. Budući da se o radnji filma još ne zna ništa, osim naslova, koji u prijevodu znači "Nepodnošljiva težina masovnog talenta", nije jasno je li Pascal u sceni ranjen, spava li ili je "samo" u nesvijesti.

image

 
Tonči Plazibat/Cropix

Zvjezdana holivudska ekipa zauzela je dva dubrovačka hotela, Excelsior i Argentina. Snimanje je pod režiserskom palicom Toma Gormicana počelo ovog ponedjeljka a potrajat će 15 dana. Na proizvodnji radi ukupno 412 filmskih djelatnika (od toga predviđeno 97 hrvatskih državljana) te oko 300 hrvatskih državljana u funkciji statista, piše Jutarnji.

Dubrovački vjesnik pak javlja kako ekipu štite zaštitari, kako na kopnu, tako i a na moru. A na moru su angažirani i dubrovački ronioci koji paze na sigurnost filmaša s morske strane.

Za potrebe snimanja Porsche je, kako se i vidi na fotografijama, dosta izgreban. Da bi priča bila još bolja, sasvim neplanirano, tijekom izvođenja scene Cageu se Porsche ugasio, javlja Dubrovački list.

U našoj GALERIJI pogledajte kako je izgledalo današnje snimanje hollywoodskog spektakla u nastajanju.

image
Tonči Plazibat/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. srpanj 2021 10:11