StoryEditor
Showbizpukla ljubav?

Nakon devet godina razvodi se omiljena zvijezda serije ‘Andrija i Anđelka‘

Piše PSD
30. lipnja 2020. - 21:36
arhiva/Danijel Bartolić/HANZA MEDIA

Poznata glumica koju je domaća publika upoznala u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka', 35-godišnja Anđelka Prpić razvodi se od supruga Daria Prpića, piše Avaz.ba.

Kako navode, vijest o razvodu otkrio im je izvor blizak paru, a nakon što su kontaktirali 35-godišnjakinju, kratko im je poručila: 'Nemam na to nikakav komentar'.

S Darijom, koji je vlasnik jednog restorana u Beogradu, Anđelka je u braku od 2011. godine, a zajedno imaju i 7-godišnjeg sina Jakšu.

U intervjuima je, piše jutarnji.hr često isticala kako joj je suprug najveća podrška, ali da privatni život čuva od javnosti te da ne želi da joj se obitelj pojavljuje u medijima.

- Mogu samo reći - svaka mu čast, kao i svim partnerima javnih osoba koji trebaju nositi taj teret. Ali to je ljubav - zaključila je svojedobno Anđelka.

Za Darija je uvijek imala samo riječi hvale: 'Sviđa mi se ta njegova višeslojnost koju možda netko na prvi pogled ne primijeti. Kako sam ga upoznavala, tako sve do danas otkrivam uvijek nešto novo u vezi njega,  otkrila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2021 19:50