StoryEditor
ShowbizDomaći dizajn

Najstarija unuka Ivice Todorića izrasla je u pravu ljepoticu i ljubiteljicu mode: Tara Balent zablistala je u plavoj haljinici za poseban izlazak

Piše PSD
9. rujna 2021. - 08:40

Najstarija unuka posrnulog hrvatskog poduzetnika je odrasla mlada žena. Njezinu fotografiju u kratkoj svijetlo-plavoj haljini na svom je Instagramu objavila modna dizajnerica Matija Vuica, a komentari o njezinom izgledu pršte sa svih strana, piše Gloria.

Još prije pet godina, na otvaranju Konzumovih poslovnica u Zagrebu, Tara Balent bila je djevojčica u pubertetu, a sad je izrasla u ženstvenu mladu damu. Njezinu fotografiju u kratkoj haljini objavila je na Instagramu modna dizajnerica Matija Vuica.

"Divna Tara za svoj poseban izlazak odabrala je minicu od svijetlo-plave svile asimetričnog rješenja, kombinacije drapea i srebrno plavih aplikacija koje završavaju širokim prorezanim rukavom”, napisala je Matija te dodala kako se radi o haljini za novu kolekciju. Prva kći sada već bivših supružnika Ive Todorić i Hrvoja Balenta, s mamom i bakom Vesnom Todorić prije pet godina pohodila je revije naše priznate dizajnerice, a sad nosi njezine kreacije.

image
LIVIO ANDRIJIC/HANZA MEDIA

U priču se ubacila i Iva te u komentarima ostavila emotikon plavog srca, dok su brojni drugi pisali kako je Todorićeva najstarija unuka predivna djevojka.

Iva je i na svom profilu objavila fotografiju Tare i napisala "ti si moja princeza", a Matiji zahvalila što svijet uljepšava svojim haljinama te kako joj nema ravne. Matijinu haljinu imala je i na maturalnoj zabavi prošle godine, a prekrasnom kćeri ponovno se pohvalila ponosna majka, uz poruku "moja prva ljubav".

Iva i Hrvoje u braku su bili od 2001. do 2018. godine, a osim Tare, imaju i dvojicu sinova - Ivana i Antu. Todorićeva kći utjehu zbog bračnog, ali i poslovnog obiteljskog kraha pronašla je u vezi s mlađahnim Beograđaninom Nikolom, a s njom je bio i na Vortex Cruiseu u organizaciji životne guruice i njezine prijateljice Ane Bučević.

Ne skriva ga više ni na svom Instagram profilu, odnosno s njim objavljuje cenzurirane fotografije tako da na njegovo lice gotovo uvijek "zalijepi" emotikon. Njih dvoje ovo su ljeto uživali na hrvatskom Jadranu, posjetili su i Modro jezero, a pretpostavlja se da je Nikola s njom bio i u Međugorju.

item - id = 1125882
related id = 0 -> 1146204
related id = 1 -> 1126019
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2021 11:10