StoryEditor
Showbiz'Nema smisla'

Najpoznatiji 'bradonja' na svijetu se obrijao nakon sedam godina: rezultat se nije svidio svima, izgleda potpuno drugačije

Piše J. V.
18. travnja 2019. - 19:08

Američki glumac Jason Momoa može se pohvaliti da je jedan od prvih "bradonja" - moguće da je trend koji su prihvatili muškarci diljem svijeta upravo on pokrenuo, a ako i nije, svakako ga je nosio bolje od većine.

Prezgodni Jason u međuvremenu je, a nećemo reći da baš sve duguje bradi, postao prava filmska zvijezda. Čovjek je utjelovljenje "Aquamana", neprežaljeni Khal Drogo u seriji "Igra prijestolja".

No uza sve to, Momoa je i jedan sasvim običan lik, zaljubljen u svoju suprugu Lisu Bonet i "lutalica" u duši. Snimio je brojne epizode svojih putovanja po Americi, druženja s obitelji i prijateljima, a sve to stavio na YouTube - njegov kanal pati oko pola milijuna pretplatnika.

A posljednjom je objavom svakako iznenadio mnoge od njih. Objavio je kratki video sa seta novoga filma, "Dune", u kojemu se u jednoj sceni - brije. Do kraja, od zaštitnog znaka nije ostalo ni "b", brada je prošlost.

"Zbogom Drogo. Zbogom Arthur Curry. Radim ovo kako bih osvijestio javnost da plastika ubija naš planet", rekao je Jason i krenuo s brijanjem. 

"Napravimo zajedno pozitivne promjene za dobrobit našeg planeta. Očistimo oceane i zemlju. Pridružite mi se u mom putovanju. Prijeđimo na razgradivi aluminij!", poručio je i riješio se svog zaštitnog znaka koji je nosio zadnjih sedam godina.

Reakcije su, sasvim očekivano, podijeljene. Neki smatraju da se pomladio barem dvadeset godina, drugi su razočarani i "ništa više nema smisla"... Svakako, zaključio je netko, Jason još uvijek izgleda bolje od većine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

18. rujan 2020 03:36