ShowbizNije smio to reći

Najkontroverzniji trenutak sinoćnje dodjele Grammyja: Drakeov govor naglo prekinut gašenjem mikrofona, organizatori na paniku pustili reklame

Piše J. V.
11. veljača 2019. - 11:04

Dodjela 61. Grammyja protekla je bez većeg incidenta, ali ipak ne sasvim "čisto". Još se prije događaja pričalo kako dva izvođača neće nastupiti i to iz dva potpuno različita razloga, što je, dakako, razočaralo spremne obožavatelje.

Ariana Grande odbila je zapjevati, navodno, zato što su je organizatori zvali "prekasno" da pripremi nastup, dok su kanadskom reperu Drakeu isti ti organizatori "zabranili", piše The Source.

 

Iako se ne zna što je točno krenulo krivo, sinoćnje je Drakeovo pojavljivanje samo potvrdilo teoriju o međusobnoj netrpeljivosti između njega i organizatora događaja. Nakon što je osvojio nagradu za rep pjesmu godine ("God's plan"), Drake se popeo na pozornicu istu preuzeti, vidno uzrujan.

"Ako postoje ljudi koji vrijedno rade da bi po kiši i snijegu dolazili na vaše koncerte, sve ovo ovdje vam ne treba, kažem vam, već ste pobjedili...", počeo je Drake govor koji su gotovo instantno prekinuli - gašenjem mikrofona. Pjevač se ogledao oko sebe pokušavajući shvatiti što se događa s razglasom, ali brzo su uslijedile reklame.

Organizatorima očito nije odgovarao smjer u kojemu je reper krenuo sa svojim "zahvalama".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Grammys cutting Drake’s speech after he won Best Rap Song

A post shared by Hit Up Ange (@hitupange) on

 

 

#GRAMMY#DRAKE#GOVOR