StoryEditor
ShowbizPOP-COUNTRY ZVUK

Na sceni je već četvrt stoljeća, a sada priprema prvi samostalni koncert: Nikolina Tomljanović stiže na 'Ljeto na Gradini'

Piše L.L.
18. kolovoza 2019. - 20:40

Nikolina Tomljanović održat će svoj prvi samostalni koncert u sklopu ovogodišnjeg "Ljeta na Gradini" u Rijeci, u utorak, 20. kolovoza, s početkom u 21.30 sati.

 

 

Glazbenu karijeru Nikolina je započela u Putokazima, a od 1996. godine članica je poznatog riječkog pop sastava E.N.I.. Godinu dana kasnije Nikolina, Ivona Maričić Kukuljan, Iva Močibob i Elena Tomeček predstavljale su Hrvatsku na Eurosongu u Dublinu, a njihov hit "Oči su ti ocean" im je donio i nagradu Porin za najbolju izvedbu grupe s vokalom. 

Od 2014. godine Nikolina plovi i samostalnim pjevačkim vodama, a dotadašnji rad je zaokružila debitantskim albumom 'Put po mom' objavljenim krajem 2018. godine.  

- Koncert na Gradini, iznimnoj riječkoj pozornici na otvorenom, odlična je prilika za uživanje u Nikolininim izvedbama koje će ljetnu večer ispuniti čarobnim notama njezinih pop-country pjesama - stoji u najavi ovog događaja.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 01:06