StoryEditor
ShowbizIdila je snažna

Na pragu 80-ih čeka dijete s 33 godine mlađom suprugom, a dobili su sina prije nekoliko mjeseci: šuška se o velikim vijestima u obitelji hollywoodskog šarmera, beba navodno stiže na proljeće

5. studenog 2019. - 17:11

Svega nekoliko mjeseci nakon rođenja sinčića, šuška se o novoj trudnoći u obitelji holivudskog para. Richard Gere i njegova supruga Alejandra Silva navodno očekuju dijete, javlja magazin Hola.

Kontaktirali su par budući da su govorkanja o Alejandrinoj trudnoći sve glasnija - navodno je trudna tri mjeseca, što bi značilo da je zanijela svega par mjeseci nakon rođenja sinčića u veljači. Lijepa Alejandra nije potvrdila, ali ni negirala navode, a beba bi, po svemu sudeći, trebala stići na proljeće.

Kad se u 70. postane tata, a ne djed, emocije su goleme: slavni glumac na sedmom nebu od sreće, lijepa supruga otkrila kako je zadržala eleganciju i u trudnoći

70-godišnji glumac i njegova čak 33 godine mlađa supruga po drugi put bi trebali tako zajedno postati roditelji. Richard Gere iz prethodnog braka ima sina Homera Jamesa, a Silva 6-godišnjeg sinčića Alberta. Par se vjenčao u travnju 2018. godine nakon četiri godine veze, a ljubav je bila toliko fatalna da je i prošla Gereova veza završila upravo kad je upoznao Alejandru.

U atraktivnu Španjolku, kćer Ignacija Silve, bivšeg financijskog potpredsjednika Real Madrida, zaljubio se navodno dok je brak s bivšom suprugom Carey Lowell još trajao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

Da je idila snažna dokaz su i ove najnovije vijesti. Par uživa u zajedničkim trenucima, a ovo su ljeto proveli na odmoru u Toskani gdje su uživali s bebom u ljepoti prirode, vegetarijanskim obrocimai i meditaciji, u skladu s budističkim uvjerenjima glumca. Njih je prenio i na mladu suprugu, čemu su dokaz njene produhovljene objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

 

Izdvojeno

11. srpanj 2020 03:43