StoryEditor
ShowbizU PROLAZU

Na popularnoj šetnici naš je fotoreporter sreo ekstravagantnog umjetnika: tenisice i trenerka nipošto nisu modni izbor Bože Vreće

Piše L.L.
10. rujna 2019. - 17:58

Ekstravaganti bosanski kantautor danas nije mogao proći nezapaženo šećući idiličnim zagrebačkim Dubravkinim putem, gdje ga je sreo i naš fotoreporter. 

Pjevač osebujnog glasa i stila, čiji je specifični sevdah osvojio mnoge na ovim prostorima, veliku je pažnju ovih dana privukao i dolaskom na prvi gay pride organiziran u Sarajevu, u kojem trenutno i živi. 

- Naravno da sam se vratio ranije s' odmora zbog Povorke Ponosa u našem voljenom Sarajevu, zbog svih onih kojima moj život i umjetnost i sloboda življenja jesu oslonac i uzor, pokazatelj da možete sve, da uvijek i bezuvjetno slijedite svoj cilj, volite koga vam srce želi i da budete to što jeste - napisao je na Instagramu. 

Vrećo je i s povorke objavio zanimljivu fotografiju s glumcem Feđom Štukanom.

- Pride Sarajevo! Samo ljubav - poručio je pratiteljima koji su ga dočekali s porukama podrške. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRIDE SARAJEVO! Samo LJUBAV!!!♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

U srpnju je ovaj talentirani umjetnik održao svoj prvi veliki koncert u Splitu te oduševio okupljeno mnoštvo svojim melankoličnim izvedbama.

Božo Vrećo je pred Splićane izašao u moćnom izdanju pokazavši svu raskoš talenta i osobnosti, a oduševljena publika spremno je prihvatila i iznenađujući 'poklon'

 

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 07:06